خدمات امنیت شبکه
- Home
- مقالات شبکه
- خدمات امنیت شبکه
مقدمه:
به عنوان فردی که صاحب کسب و کار است، امنیت شبکه بخش مهمی از روند کاری شما است. خدمات امنیت شبکه ابزارها و تخصص مورد نیاز برای ایمن سازی شبکه در برابر تهدیدات احتمالی، هم در محل و هم در فضای ابری فراهم می کند. خدمات امنیت شبکه برای هر سازمانی که می خواهد از داده ها، منابع و اطلاعات کارکنان خود در برابر حملات سایبری مخرب محافظت کند، ضروری است. با استفاده از این خدمات، کسب و کارها می توانند از دسترسی غیرمجاز به داده های محرمانه خود جلوگیری کنند و سیستم های خود را از نرم افزارهای مخرب و هکرها در امان نگه دارند. رویکردهای مختلف امنیت شبکه کامپیوتری بسته به اندازه شبکه کامپیوتری متفاوت است.
ما در مورد اینکه خدمات امنیت شبکه چیست، چگونه می توان از آنها برای محافظت از زیرساخت شبکه کسب و کار شما استفاده کرد و چند نکته برای انتخاب ارائه دهنده خدمات مناسب برای نیازهای شما بحث خواهیم کرد.
1- خدمات امنیت شبکه چیست؟
خدمات امنیت شبکه به اقداماتی اطلاق می شود که یک کسب و کار یا سازمان برای محافظت از شبکه های کامپیوتری خود در برابر تهدیدات احتمالی انجام می دهد. این خدمات شامل راه حل های مبتنی بر سخت افزار مانند فایروال ها و راه حل های مبتنی بر نرم افزار مانند برنامه های آنتی ویروس است. هدف امنیت شبکه جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به داده ها یا منابع محرمانه و در عین حال جلوگیری از انتشار نرم افزارهای مخرب در سراسر شبکه است.
امنیت شبکههای کامپیوتری امری بسیار حیاتی و مهم است. به بیان دیگر امنیت شبکههای کامپیوتری به مجموعه ای از روشها و فرآیندهایی گفته میشود که به منظور جلوگیری از حملات نفوذی و تهدیدات امنیتی در شبکههای کامپیوتری به کار میرود. هدف اصلی امنیت شبکههای کامپیوتری، حفاظت از اطلاعات محرمانه، افزایش پایداری و کارایی شبکه و جلوگیری از وقوع تهدیدات امنیتی است.
بیشتر بخوانید: خدمات اکتیو شبکه
سرویسهای امنیتی شبکه یک سیستم دفاعی پیچیده هستند که برای محافظت از هر دستگاه و سیستم رایانهای در برابر تهدیدات احتمالی سایبری، نشت دادهها یا سایر فعالیتهای مخرب ایجاد شدهاند. به طور خاص، امنیت شبکه در برابر موارد زیر محافظت می کند:
- حملات فیشینگ (Phishing Attacks): مهاجمان داده های حساس مانند رمز عبور یا اطلاعات کارت اعتباری را سرقت می کنند.
- بدافزار: بدافزارها مانند ویروسها، تروجانها (Trojans)و سایر برنامههای مخرب به شبکه کامپیوتری آسیب میزنند یا مختل میکنند.
- حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS): (Distributed denial-of-service) چندین رایانه یا دستگاه های شبکه یک شبکه را پر از درخواست می کنند و دسترسی به شبکه را غیرممکن می کنند.
- دسترسی غیرمجاز: کاربران غیرمجاز به شبکه دسترسی پیدا می کنند.
- نشت داده: داده های خصوصی به اشتراک گذاشته می شود یا در اختیار اشخاص غیرمجاز قرار می گیرد.
- بروت فورس (Brute Force): هکرها یک شبکه را با تلاش های متعدد و مکرر برای ورود بمباران می کنند.
خدمات امنیت شبکه از فایروال های فعال و محافظت از بدافزار تا استراتژی های پیشرفته تر مانند تشخیص نفوذ و پیشگیری، نظارت بر شبکه و مدیریت هویت را شامل می شود. کسب و کارها می توانند از این خدمات برای کمک به تضمین امنیت شبکه خود و محافظت از داده های خود در برابر عوامل مخرب استفاده کنند.
2- چرا کسب و کارها به خدمات امنیت شبکه نیاز دارند؟
امنیت شبکه مهم است زیرا به محافظت از مشاغل در برابر حملات سایبری پرهزینه کمک می کند که به طور بالقوه می تواند منجر به از دست دادن داده ها یا فاجعه های سیستم شود. با استفاده از شبکه های امن، سازمان ها می توانند اطمینان حاصل کنند که اطلاعات محرمانه آنها در برابر عوامل مخرب و هکرها محفوظ است. علاوه بر این، اجرای پروتکل های امنیتی قوی شبکه می تواند به کاهش آسیب های ناشی از حمله به سیستم یا سرور کمک کند.
بیشتر بخوانید: خدمات پسیو شبکه
علاوه بر این، خدمات امنیت شبکه به سازمان ها کمک می کند تا از استانداردهای نظارتی و بهترین شیوه های صنعت پیروی کنند. سازمانها به طور فزایندهای از سوی تنظیمکنندهها و مشتریان به طور یکسان ملزم به رعایت استانداردهای خاصی در هنگام حفاظت از سیستمهای خود در برابر تهدیدات احتمالی هستند. با داشتن یک خط مشی امنیت شبکه قوی، سازمان ها می توانند مطابقت با این الزامات را نشان دهند و روابط خوب با مشتری را حفظ کنند.
خدمات امنیت شبکه طیف وسیعی از مزایا را برای مشاغل فراهم می کند، مانند:
- بهبود عملکرد شبکه به دلیل تهدیدات سایبری کمتر که عملکرد شبکه را مختل می کند.
- افزایش دید در فعالیت شبکه، امکان شناسایی و پاسخ بهتر به تهدیدات مبتنی بر شبکه را فراهم می کند.
- کاهش خطر نشت داده ها، منجر به خسارات مالی کمتر از داده های سرقت شده یا نابجا می شود.
بدون امنیت شبکه، کسبوکارها در معرض خطر حملات سایبری هستند که میتواند سیستمهای شبکه را به خطر بیاندازد و به اعتبار و نتیجه شرکت آسیب جدی وارد کند. امنیت شبکه به سه روش اصلی به کسب و کارها کمک می کند:
1. برای محافظت از داده ها
سرویسهای امنیتی شبکه به محافظت از دادههای ارزشمند در برابر تهدیدات خارجی و عوامل مخرب مانند هکرها یا بدافزارها کمک میکنند. از سرویس ها می توان برای شناسایی نفوذ یا نقض شبکه استفاده کرد و به مدیر شبکه هشدار داد تا اقدامات مناسب را انجام دهد.
2. برای به حداقل رساندن خطرات
با استفاده از امنیت شبکه، کسب و کارها می توانند خطر نفوذ شبکه یا حملات سایبری خود را به حداقل برسانند. این خدمات به کسبوکارها کمک میکند از سیستمهای شبکه و دادههای ارزشمندی که دارند محافظت کنند، در حالی که احتمال اختلال در عملیات تجاری را نیز کاهش میدهند.
3. برای بهبود عملکرد شبکه
سرویس های امنیتی می توانند عملکرد شبکه را با شناسایی تهدیدهای بالقوه و انجام اقدامات مناسب برای جلوگیری از آنها قبل از ایجاد آسیب، بهبود بخشند. با استفاده از خدمات امنیت شبکه، کسبوکارها میتوانند زمان خرابی شبکه را کاهش دهند و عملکرد بهینه شبکه را تضمین کنند.
بیشتر بخوانید: مانیتورینگ شبکه چیست؟
3- خدمات امنیت شبکه شامل چه چیزهایی می شود؟
1. فایروال ها
فایروال یک دستگاه امنیتی شبکه است که ترافیک را بر اساس قوانین امنیتی تعریف شده فیلتر می کند. از قوانین تنظیم شده برای پذیرش (اجازه به ترافیک)، رها کردن (مسدود کردن ترافیک بدون پاسخ) و رد (مسدود کردن ترافیک اما پاسخ با یک خطای غیرقابل دسترس) استفاده می کند.
فایروال ها اغلب به عنوان اولین خط دفاعی در امنیت شبکه شناخته می شوند زیرا منابع مخرب را از تعامل با سیستم یا شبکه شرکت مسدود می کنند.
• مزایای فایروال ها
فایروال امنیت شبکه دسترسی غیرمجاز به سیستم یا شبکه شما را محدود می کند. ترافیک ورودی را بر اساس آدرس های IP نظارت، ارزیابی و فیلتر می کند.فایروال ها می توانند تمام فعالیت های شبکه را ضبط و ردیابی کنند. می توانید از این اطلاعات برای شناسایی و بررسی مشکلات امنیتی استفاده کنید.
با کمک فایروال ها، شرکت ها می توانند شبکه های بزرگ را به شبکه های کوچکتر تقسیم کنند. این کار می تواند امنیت سرتاسری را برای تمام بخش های شبکه ارائه دهد.
• محدودیت های فایروال ها
راه اندازی و نگهداری فایروال می تواند پرهزینه و وقت گیر باشد، به ویژه برای شرکت هایی که کاربران و دستگاه های متنوعی دارند.فایروال ها فقط می توانند خطرات امنیتی را از سطح شبکه کنترل و محدود کنند.
فایروال ها به تهدیدات امنیتی جدید پاسخ نمی دهند. زیرا آنها می توانند منابعی را که تحت قوانین تعریف شده آنها قرار می گیرند، تجزیه ،تحلیل و نظارت کنند.فایروال فقط می تواند یک شبکه را ایمن کند. بنابراین، اگر شرکت ها بخواهند از بسیاری از شبکه ها محافظت کنند، باید بیش از یک فایروال را تعبیه کنند، این کار می تواند پرهزینه و مدیریت آن سخت باشد.
• انواع فایروال ها
انواع مختلفی از فایروال ها بر اساس ساختار و عملکرد آنها وجود دارد. در اینجا ما انواع رایج فایروال را فهرست کرده ایم.
Packet-Filtering Firewalls
فایروال های فیلتر کننده بسته آدرس IP منبع، پورت منبع، آدرس IP مقصد و پورت مقصد را تجزیه و تحلیل می کنند. آنها یک جدول فیلتر دارند که تصمیم میگیرد آیا ترافیک فوروارد شود یا کنار گذاشته شود. جدول شامل آدرس های مبدا و مقصد و جزئیات پورت است. شبکه ای که قابل اعتماد تلقی می شود، فوروارد می شود و سایرین مسدود می شوند.
بیشتر بخوانید: خدمات پشتیبانی شبکه
این نوع فایروال دسترسی شبکه های غیرمجاز به سیستم شما را کنترل یا متوقف می کند. این فایروال ها برای شبکه های کوچک طراحی شده اند.
Proxy Server
سرورهای پروکسی معمولاً در شبکه سازمان تعبیه شده اند تا عملکرد را افزایش دهند، اما آنها می توانند به عنوان ابزارهای امنیت سایبری برای پنهان کردن هویت شما هنگام تعامل با منابع ناشناس استفاده شوند. آنها هویت شما را با استفاده از یک آدرس سرور پروکسی که قابل ردیابی نیست پنهان می کنند. به این ترتیب می توانید بدون ترس از افشا شدن هویتتان با منابع ناشناس و جدید تعامل داشته باشید.
Stateful Multi-Layer Inspection (SMLI) Firewalls
SMLIها تمام قابلیت های یک فایروال استاندارد را دارند. اتصالات ایجاد شده را ردیابی می کند، ترافیک را بر اساس وضعیت، پورت و پروتکل فیلتر می کند و منابع ناشناس را نظارت و تجزیه و تحلیل می کند.
با این حال، برخلاف سایر فایروال ها، از فرآیندهای نظارت چندلایه برای تشخیص ترافیک خوب و بد استفاده می کنند. و بر اساس قوانین تعریف شده و اطلاعات مربوط به اتصالات قبلی یا بسته های متعلق به همان اتصال، تصمیمات فیلترینگ را اتخاذ می کنند.
Unified Threat Management (UTM) Firewalls
فایروال های مدیریت تهدید یکپارچه (UTM) با حملات و تهدیدات بدافزار در شبکه مقابله می کنند. این فایروال ها ایمنی تمامی دستگاه ها را تضمین می کنند. برخی از نمونههای UTM شامل نرمافزار آنتیویروس، شناسایی ایمیلهای هرزنامه، جلوگیری از نشت و موارد دیگر است.
UTM قابلیت ها و ویژگی های فایروال بازرسی، برنامه پیشگیری از نفوذ و آنتی ویروس را برای محافظت از داده های شرکت یکپارچه می کند. همچنین شامل خدمات اضافی مانند مدیریت ابری و غیره است. تمرکز اصلی دستگاه های UTM توسعه یک سیستم امنیتی ساده با کاربری آسان برای شبکه است.
Next-Generation Firewalls (NGFW)
فایروال های نسل بعدی یا NGFW یک دستگاه امنیتی است که علاوه بر بازرسی ترافیک ورودی و خروجی، یک NGFW شامل پیشگیری از نفوذ و اطلاعات تهدید یکپارچه می شود. این فایروال به شناسایی و مقابله با تهدیدات مدرن مانند بدافزار و سایر حملات سایبری کمک می کند.
NGFW ها همچنین مسئول پیشگیری از نقض، ردیابی و نظارت بر شبکه های نامرئی، کاهش زمان صرف شده برای شناسایی و غیره هستند.
2. سیستم های پیشگیری از نفوذ
سیستم پیشگیری از نفوذ (IPS) یک ابزار امنیتی شبکه (که میتواند یک دستگاه سختافزار یا نرمافزار باشد) است که به طور مداوم شبکه را از نظر فعالیتهای مخرب نظارت میکند و برای جلوگیری از آن اقداماتی مانند گزارش، مسدود کردن یا حذف آن، در صورت وقوع. انجام میدهد.
این سیستم از یک سیستم تشخیص نفوذ (IDS) پیشرفته تر است، که به سادگی فعالیت های مخرب را شناسایی می کند اما نمی تواند فراتر از هشدار دادن به مدیر، علیه آن اقدام کند. سیستم های پیشگیری از نفوذ گاهی اوقات به عنوان بخشی از فایروال نسل بعدی (NGFW) یا مدیریت تهدید یکپارچه (UTM) گنجانده می شوند. مانند بسیاری از فناوری های امنیت شبکه، آنها باید به اندازه کافی قدرتمند باشند تا حجم بالایی از ترافیک را بدون کاهش سرعت عملکرد شبکه اسکن کنند.
بیشتر بخوانید: اتاق سرور چیست؟
یک سیستم جلوگیری از نفوذ به صورت خطی در جریان ترافیک شبکه بین مبدا و مقصد قرار می گیرد و معمولاً درست پشت فایروال قرار دارد. چندین تکنیک وجود دارد که سیستم های پیشگیری از نفوذ برای شناسایی تهدیدات از آنها استفاده می کنند:
- Signature-based: این روش فعالیت را با تهدیدات شناخته شده مطابقت می دهد. یکی از اشکالات این روش این است که فقط می تواند حملات شناسایی شده قبلی را متوقف کند و قادر به تشخیص حملات جدید نیست.
- Anomaly-based: این روش با مقایسه نمونههای تصادفی از فعالیت شبکه با استاندارد پایه، رفتار غیرعادی را بررسی میکند. این روش از روش قبلی پیشرفته تر است، اما گاهی اوقات می تواند نتایج مثبت کاذب ایجاد کند.
- Policy-based: این روش کمتر رایج است. از سیاست های امنیتی تعریف شده توسط شرکت استفاده می کند و فعالیت هایی را که این خط مشی ها را نقض می کند مسدود می کند. این روش به یک مدیر نیاز دارد تا سیاست های امنیتی را تنظیم و پیکربندی کند.
هنگامی که IPS فعالیت های مخرب را شناسایی می کند، می تواند بسیاری از اقدامات خودکار را انجام دهد، از جمله هشدار دادن به مدیران، حذف بسته ها، مسدود کردن ترافیک از آدرس منبع، یا تنظیم مجدد اتصال. برخی از سیستمهای پیشگیری از نفوذ نیز از «honeypot» یا فریب دادن دادههای با ارزش بالا برای جذب مهاجمان و جلوگیری از رسیدن آنها به اهدافشان استفاده میکنند.
انواع مختلفی از IPS وجود دارد که هر کدام اهداف متفاوتی دارند:
- سیستم پیشگیری از نفوذ شبکه (NIPS): این نوع IPS فقط در نقاط استراتژیک نصب می شود تا تمام ترافیک شبکه را زیر نظر داشته باشد و به طور فعال تهدیدات را اسکن کند.
- سیستم پیشگیری از نفوذ میزبان (HIPS): بر خلاف NIPS، یک HIPS بر روی یک نقطه پایانی (مانند رایانه شخصی) نصب می شود و فقط به ترافیک ورودی و خروجی آن دستگاه نگاه می کند. بهترین عملکرد را در ترکیب با NIPS دارد، زیرا به عنوان آخرین خط دفاعی برای تهدیداتی عمل می کند که از NIPS عبور کرده اند.
- تجزیه و تحلیل رفتار شبکه (NBA): ترافیک شبکه را برای شناسایی جریان های ترافیک غیرعادی، مانند حملات DDoS (Distributed Denial of Service) تجزیه و تحلیل می کند.
- سیستم پیشگیری از نفوذ بی سیم (WIPS): این نوع IPS به سادگی یک شبکه Wi-Fi را برای دسترسی غیرمجاز اسکن می کند و دستگاه های غیرمجاز را از شبکه خارج می کند.
3. امنیت حجم کار
امنیت حجم کار که به عنوان حفاظت از بار کاری ابری نیز شناخته میشود، حول بخشبندی حجم کار میچرخد، که در آن بارهای کاری برنامه به قطعات کوچکتر تقسیم میشوند تا بازرسی ترافیک را ساده و ایمن کنند.
این کار به سازمانها اجازه میدهد تا حسابهای ابری، نمونههای محاسباتی و ذخیرهسازی، و صفحه کنترل را کشف، نظارت و ایمن کنند. این امر احتمال پیکربندی نادرست هنگام استقرار را کاهش میدهد و توسعه و انتشار برنامههای بومی ابری بیشتری را در مقیاس و در عین حال کاهش خطر مشکلات امنیت سایبری ممکن میسازد.
4. تقسیم بندی شبکه
تقسیم بندی نرم افزاری تعریف شده، ترافیک شبکه را در طبقه بندی های مختلف قرار می دهد و اجرای سیاست های امنیتی را آسان تر می کند. شما می توانید حقوق دسترسی را بر اساس نقش، مکان و موارد دیگر اختصاص دهید تا سطح دسترسی مناسب به افراد مناسب داده شود و دستگاه های مشکوک مهار و اصلاح شوند.
5. VPN
یک شبکه خصوصی مجازی، اتصال را از یک نقطه پایانی به یک شبکه، اغلب از طریق اینترنت، رمزگذاری می کند. به طور معمول، VPN با دسترسی از راه دور از IPsec برای احراز هویت ارتباط بین دستگاه و شبکه استفاده می کند.
6. کنترل دسترسی
هر کاربر نباید به شبکه شما دسترسی داشته باشد. برای جلوگیری از مهاجمان احتمالی، باید هر کاربر و هر دستگاه را بشناسید. سپس می توانید سیاست های امنیتی خود را اعمال کنید. میتوانید دستگاههای ناسازگار را مسدود کنید یا فقط به آنها دسترسی محدود بدهید.
7. آنتی ویروس و نرم افزار ضد بدافزار
“بدافزار” شامل ویروس ها، کرم ها، تروجان ها، باج افزارها و جاسوس افزارها است. گاهی اوقات بدافزار یک شبکه را آلوده می کند اما برای روزها یا حتی هفته ها خاموش می ماند. بهترین برنامههای ضد بدافزار نه تنها بدافزار را هنگام ورود اسکن میکنند، بلکه بهطور مداوم فایلها را پس از آن برای یافتن ناهنجاریها، حذف بدافزارها و رفع آسیبها دنبال میکنند.
8. امنیت برنامه
هر نرم افزاری که برای اجرای کسب و کار خود استفاده می کنید باید محافظت شود، چه کارکنان فناوری اطلاعات شما آن را بسازند و چه شما آن را بخرید. متأسفانه، هر برنامه ای ممکن است حاوی حفره ها یا آسیب پذیری هایی باشد که مهاجمان می توانند از آنها برای نفوذ به شبکه شما استفاده کنند. امنیت برنامه شامل سخت افزار، نرم افزار و فرآیندهایی است که برای بستن آن حفره ها استفاده می کنید.
9. تجزیه و تحلیل رفتاری
برای تشخیص رفتار غیرعادی شبکه، باید بدانید که رفتار عادی چگونه است. ابزارهای تحلیل رفتاری به طور خودکار فعالیت هایی را که از هنجار منحرف می شوند تشخیص می دهند. سپس تیم امنیتی شما بهتر میتواند شاخصهای سازش را که مشکل بالقوه ایجاد میکنند شناسایی کرده و به سرعت تهدیدات را اصلاح کند.
10. امنیت ابری
امنیت ابری مجموعه وسیعی از فناوریها، سیاستها و برنامههای کاربردی است که برای دفاع از IP آنلاین، سرویسها، برنامهها و سایر دادههای ضروری به کار میرود. با محافظت از کاربران در برابر تهدیدات در هر جایی که به اینترنت دسترسی دارند و ایمن کردن داده ها و برنامه های خود در فضای ابری به شما کمک می کند تا امنیت خود را بهتر مدیریت کنید.
11. پیشگیری از از دست دادن اطلاعات
سازمان ها باید مطمئن شوند که کارکنان آنها اطلاعات حساس را به خارج از شبکه ارسال نمی کنند. فناوریهای پیشگیری از از دست دادن داده یا DLP میتوانند افراد را از آپلود، ارسال یا حتی چاپ اطلاعات مهم به شیوهای ناامن باز دارند.
12. امنیت ایمیل
ایمیل اولین عامل تهدید برای نقض امنیت هستند. مهاجمان از اطلاعات شخصی و تاکتیکهای مهندسی اجتماعی برای ایجاد کمپینهای فیشینگ پیچیده برای فریب گیرندگان و ارسال آنها به سایتهایی که بدافزارها را ارائه میکنند، استفاده میکنند. یک برنامه امنیتی ایمیل حملات ورودی را مسدود می کند و پیام های خروجی را کنترل می کند تا از نشت داده های حساس جلوگیری کند.
4- خدمات امنیت شبکه چگونه از کسب و کار شما محافظت می کند؟
خدمات امنیت شبکه می تواند یک سیستم حفاظت جامع شبکه را به کسب و کار شما ارائه دهد. این خدمات بر موارد زیر تمرکز دارند:
- تشخیص
- پیشگیری
- پاسخ گویی
1. تشخیص تهدیدات سایبری
جلوگیری از نفوذ شبکه کلید امنیت شبکه است. سرویسهای امنیتی شبکه از الگوریتمهای پیشرفته برای شناسایی تهدیدات بالقوه و هشدار به مدیران شبکه در مورد فعالیتهای مشکوک استفاده میکنند. این سیستم شامل نظارت ترافیک شبکه برای فعالیتهای مخرب، شناسایی تلاشهای دسترسی غیرمجاز، و تجزیه و تحلیل گزارشهای داده برای ناهنجاریهایی است که ممکن است نشان دهنده حمله باشد.
2. پیشگیری از تهدیدات سایبری
امنیت شبکه همچنین به جلوگیری از تهدیدات سایبری کمک می کند. از این سرویس ها می توان برای مسدود کردن ترافیک شبکه از منابع مخرب، شناسایی و جلوگیری از نفوذ شبکه و اجرای استراتژی های تقسیم بندی شبکه استفاده کرد. تقسیم بندی شبکه یک شبکه را به بخش های مختلف تقسیم می کند به طوری که اگر یک بخش در معرض خطر قرار گرفت، بخش های دیگر محافظت شوند.
3. پاسخگویی به تهدیدات سایبری
امنیت شبکه همچنین به کسبوکارها کمک میکند تا به نفوذ سریع و موثر در شبکه یا سایر تهدیدات سایبری واکنش نشان دهند. از این سرویس ها می توان برای شناسایی منبع حمله، استقرار اقدامات متقابل و اتخاذ اقداماتی برای جلوگیری از حملات بعدی استفاده کرد. آنها همچنین به مدیران شبکه کمک میکنند تا نقضهای احتمالی شبکه را بررسی کرده و هر گونه تعمیرات لازم را انجام دهند.
5- نحوه ی انتخاب ارائه دهنده خدمات امنیت شبکه مناسب
انتخاب ارائهدهنده خدمات امنیت شبکه مناسب میتواند به شما اطمینان دهد که شبکه شما امن است و در برابر عوامل مخرب محافظت میشود. ارزیابی یک ارائهدهنده خدمات امنیت شبکه بر اساس تخصص، تجربه و قابلیتهای آنها بسیار مهم است. هنگام انتخاب سرویس امنیت شبکه به موارد زیر توجه کنید:
- چه خدماتی ارائه می دهند؟
- چقدر در امنیت شبکه تجربه دارند؟
- چه نوع حفاظت شبکه ای را ارائه می کنند؟
- آنها چقدر سریع می توانند به نفوذهای شبکه یا تهدیدات سایبری پاسخ دهند؟
گروه فنی مهندسی آکسایا با تجربه چندین ساله در زمینه خدمات امنیت شبکه همراه شما خواهد بود همین حالا تماس بگیرید و از خدمات بی نظیر آکسایا بهره مند شوید. کارشناسان آکسایا پاسخگوی شما عزیزان می باشند.
6- خدمات امنیت شبکه ارائه شده توسط آکسایا
گروه فنی مهندسی اکسایا خدمات امنیت شبکه را ارائه میدهد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. امنیت شبکه به معنای محافظت از شبکههای کامپیوتری در برابر حملات مخرب، نفوذ، سرقت اطلاعات، ویروسها، نرمافزارهای مخرب و سایر تهدیدات امنیتی است.
به طور کلی، خدمات امنیت شبکه اکسایا عبارتند از:
- بررسی و ارزیابی امنیت شبکه
- طراحی و پیادهسازی راهکارهای امنیتی
- پشتیبانی امنیتی شبکه
- آموزش و آگاهی سازی کاربران
- مدیریت حوادث امنیتی و پاسخگویی به تهدیدات امنیتی
- مانیتورینگ و تحلیل رفتار شبکه جهت شناسایی تهدیدات امنیتی
- محافظت از اطلاعات حساس و مهم شرکت
- رمزنگاری اطلاعات محرمانه
- فعالیتهای بررسی و اعلام تخلفات امنیتی
تمامی این خدمات با هدف حفاظت از امنیت شبکههای شرکتها و مؤسسات ارائه میشود.
پشتیبانی از دستگاهها: همانطور که گفته شد، در یک شبکه کامپیوتری، دستگاههای مختلفی به صورت همزمان در حال اجرا هستند. بنابراین، پشتیبانی و نگهداری از دستگاهها و اطمینان از اینکه آنها به درستی کار میکنند، بسیار مهم است.
مانیتورینگ و گزارشدهی: مانیتورینگ و گزارشدهی در مورد وضعیت شبکه، نقاط ضعف و قوت، ترافیک شبکه و سایر مشخصههای شبکه، بسیار مهم است. در واقع، با مانیتورینگ منظم و گزارشدهی دقیق، میتوان به سرعت هرگونه مشکل در شبکه را تشخیص داد و برطرف کرد.
بازبینی و ارزیابی امنیتی: امنیت شبکه یک فرآیند پیوسته است که باید به صورت منظم بازبینی و ارزیابی شود. با ارزیابی دورهای و منظم، نقاط ضعف و قوت شبکه شناسایی و بهبود داده میشوند.
جمع بندی!
به طور خلاصه، پیاده سازی سرویس های امنیتی قوی شبکه برای هر کسب و کاری که می خواهد داده های محرمانه خود را از حملات مخرب و هکرها در امان نگه دارد، ضروری است. با استفاده از این خدمات، کسبوکارها میتوانند اطمینان حاصل کنند که سیستمهایشان همیشه امن میمانند و با استانداردهای نظارتی تعیینشده توسط تنظیمکنندهها و مشتریان به طور یکسان مطابقت دارند. در نهایت، سرمایهگذاری در خدمات امنیت شبکه با کیفیت بالا به سازمانها کمک میکند از دادههای حساس خود محافظت کنند و در عین حال به آنها در حفظ روابط خوب با مشتری در طولانیمدت کمک کند.
rostami2024-11-09T13:00:17+03:30نوامبر 9, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: قبل از پرداختن به انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ بهتر است بدانید زمانی که کاربران عبارتی مانند «ابزارهای همکاری آنلاین» را جستجو می کنند یا سؤالی مانند «چگونه می توانم یک فرآیند بررسی [...]
rostami2024-11-06T16:31:28+03:30نوامبر 6, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: دنیای نوین و پیشرفته بازاریابی دیجیتال را با مجموعه ای از بهترین کمپین های سال ۲۰۲۴ کاوش کنید. از به چالش کشیدن تعصبات جنسیتی در ورزش تا استفاده از فناوری دیپ فیک مبتنی [...]
rostami2024-10-26T19:48:38+03:30اکتبر 26, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: در شرایط تشدید رقابت در اینترنت، شناسایی اصلی ترین جهت گیری های استفاده از هوش مصنوعی برای بهینه سازی استراتژی های بازاریابی شرکتها در محیط دیجیتال، اهمیت زیادی دارد. هوش مصنوعی به عنوان [...]
rostami2024-09-25T15:51:11+03:30سپتامبر 25, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: در عرصه های تبلیغات، بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای، به عنوان دو روش متفاوت برای ترویج محصولات یا خدمات شناخته می شوند. هر یک از این روش ها، ویژگی های منحصر به [...]
rostami2024-05-04T14:33:27+04:30می 4, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: در این مقاله توضیح داده می شود که هر یک از سه سطح امنیت شبکه شرکتی، چه زمانی و برای چه کسی مناسب هستند. ادامه مطلب را برای دستیابی به راهنمایی های مفید [...]
rostami2024-04-27T19:45:16+04:30آوریل 27, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که به حسگرها، نرم افزارها و سایر فناوری ها مجهز شده اند. این اشیا که به اینترنت متصل هستند، می توانند داده های بلادرنگ [...]
rostami2024-04-08T14:15:09+04:30آوریل 8, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: تصمیم گیری در مورد سیستم ذخیره سازی مناسب، می تواند یک تصمیم پیچیده باشد، زیرا باید هزینه ها، ظرفیت های ذخیره سازی مورد نیاز و الزامات مقیاس پذیری را متعادل کند. سه گزینه [...]
rostami2024-04-03T17:10:16+04:30آوریل 3, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: مراکز درمانی و گروه های تخصصی معمولاً تیم های بازاریابی اختصاصی برای کمک به رشد کسب و کار خود ندارند. بنابراین ایمیل مارکتینگ گزینه خوبی است و درواقع یک سرمایه گذاری نسبتاً معقول [...]
rostami2024-03-24T20:23:33+04:30مارس 24, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: آیا شما به ایجاد یک حرفه در حوزه فناوری اطلاعات علاقه دارید اما مطمئن نیستید که کدام نقش برای شما مناسب است؟ اگر چنین است، در نظر داشته باشید که تبدیل به یک [...]
rostami2024-03-16T13:21:36+03:30مارس 16, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: بلاک چین (blockchain) یک فناوری ثبت و نگهداری اطلاعات است که به منظور جلوگیری از هک شدن سیستم یا جعل داده های ذخیره شده طراحی شده است، در نتیجه، اطلاعات را ایمن و [...]