زبان برنامه نویسی PHP چیست؟ راهنمای کامل

زبان برنامه نویسی PHP
فهرست مطالب

مقدمه: آیا می خواهید وب سایت خود را با استفاده از ایده های پیشرفته و تکنیک های خلاقانه ایجاد کنید؟ ما یک زبان جالب برای شما داریم تا  آن را امتحان کنید. PHP یک زبان برنامه نویسی متن باز است که برای توسعه وب طراحی شده است. هنگامی که با HTML و سایر فناوری ها ترکیب می شود، وب سایت ها و برنامه های نرم افزاری داینامیک را فعال می کند. زبان برنامه نویسی PHP به دلیل دسترسی پذیری، کتابخانه ی قابل گسترش توابع داخلی، سینتکس استاندارد و آزادی در طراحی، به سرعت به یکی از زبان های مورد استفاده برای توسعه وب تبدیل شده است. پی اچ پی به دلیل پشتیبانی قوی از پایگاه داده و توانایی در ترکیب یکپارچه فناوری های دیگر، به سرعت به یکی از زبان های مورد استفاده برای ساخت وب سایت تبدیل شده است.

زبان برنامه‌نویسی PHP یک زبان قدرتمند و پرکاربرد در توسعه وب است که به عنوان یکی از اولین زبان‌های سمت سرور برای توسعه وب به کار گرفته شده است. برخلاف بسیاری از زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر، پی اچ پی به طور خاص برای توسعه برنامه‌های وب طراحی شده است و قابلیت‌های مختلفی را در این زمینه فراهم می‌کند. علاوه بر این، تطبیق پذیری آن به این معنی است که اغلب فراتر از توسعه وب استفاده می شود. برنامه ها و اسکریپت های نوشته شده با استفاده از PHP در طیف وسیعی از سیستم ها استفاده می شوند. زبان برنامه نویس PHP در 20 سال گذشته به طور گسترده ای در بسیاری از هاست های اصلی وب استفاده شده است و دارای یک جامعه ی بزرگ و استقبال کننده است که مشتاق کمک به تازه واردان برای یادگیری زبان هستند. این یک زبان برنامه نویسی فوق العاده قوی است که برای استفاده های متعدد توسط توسعه دهندگان از تمامی رشته ها طراحی شده است.

زبان برنامه نویسی PHP چیست؟

PHP مخفف (PHP: Hypertext Preprocessor) یک زبان برنامه نویسی منبع باز (open source) پرکاربرد است که برای توسعه ی وب بسیار مناسب است و می تواند در HTML جاسازی شود. همچنین یک زبان همه منظوره است که می توان از آن برای ساخت پروژه های زیادی از جمله رابط کاربری گرافیکی (GUI) استفاده کرد. به جای دستورات زیاد برای خروجی HTML ، صفحات PHP حاوی HTML با کد تعبیه شده است.

مسئله ای که PHP را از زبان برنامه نویسی مانند جاوا اسکریپت کاملا متمایز می کند این است که کد بر روی سرور اجرا می شود و HTML تولید می کند و پس از آن برای مشتری ارسال می شود. مشتری نتایج اجرای آن اسکریپت را دریافت می‌کند، اما نمی‌داند کد اصلی چیست. شما حتی می‌توانید وب سرور خود را طوری پیکربندی کنید که تمام فایل‌های HTML خود را با پی اچ پی پردازش کند.

بهترین مزیت استفاده از PHP این است که برای یک تازه وارد بسیار ساده است، همزمان بسیاری از ویژگی های پیشرفته را برای برنامه نویسان حرفه ای ارائه می دهد. بر اساس بررسی‌های فناوری وب، 78.1 درصد از وب‌سایت‌ها از جمله وب‌سایت‌های پربازدید مانند فیس‌بوک و ویکی‌پدیا از PHP استفاده می‌کنند. پی اچ پی در تمام سیستم عامل های اصلی مانند لینوکس، مایکروسافت ویندوز و macOS در دسترس است. اکثر وب سرورها از جمله Apache و IIS نیز از PHP پشتیبانی می کنند.

بیشتر بخوانید: زبان برنامه نویسی JAVA چیست؟

2- Open source به چه معناست؟

متن باز اصطلاحی است که در اصل به نرم افزار (OSS) open source software اطلاق می شود. نرم افزار منبع باز کدی است که به گونه ای طراحی شده تا برای عموم در دسترسی باشد، هر کسی می تواند کد را به دلخواه خود ببیند، تغییر دهد و توزیع کند.

نرم‌افزار متن‌باز اغلب ارزان‌تر، انعطاف‌پذیرتر و طول عمر بیشتری نسبت به همتایان اختصاصی خود دارد، زیرا به جای یک نویسنده یا شرکت، توسط جوامع توسعه داده می‌شود.

3- زبان اسکریپت چیست؟

اسکریپت مجموعه ای از دستورالعمل های برنامه نویسی است که در زمان اجرا تفسیر می شوند. اسکریپت ها معمولا در محیط های نرم افزاری دیگری تعبیه می شوند. هدف اسکریپت ها معمولاً بهبود عملکرد برای یک برنامه است.

اسکریپت های سمت سرور بر روی سرور تفسیر می شوند در حالی که اسکریپت های سمت سرویس گیرنده توسط برنامه ی مشتری تفسیر می شوند.

زبان برنامه نویسی PHP یک اسکریپت سمت سرور است که در سرور تفسیر می شود در حالی که جاوا اسکریپت نمونه ای از اسکریپت سمت مشتری است که توسط مرورگر مشتری تفسیر می شود. هر دو PHP و JavaScript را می توان در صفحات HTML جاسازی کرد.

4- مفسر زبان PHP (The PHP interpreter) به چه معناست و چه کاری انجام می دهد؟

مفسر PHP وظیفه ی اجرای کدهای PHP را بر عهده دارد، کد منبع PHP شما را به عنوان ورودی می گیرد، آن را پردازش می کند و خروجی تولید می کند که معمولاً HTML یا محتوای دیگری است که می تواند به یک مرورگر وب یا مشتری ارسال شود. فرآیند نحوه کار مفسر PHP را می توان به چند مرحله تقسیم کرد:

1. (Tokenization)

مفسر PHP کد منبع را می خواند و آن را به واحدهای کوچکتر به نام توکن تقسیم می کند. توکن ها بلوک های اصلی زبان PHP هستند، مانند کلمات کلیدی، متغیرها، عملگرها و لفظ ها.

2. تجزیه سینتکس:

سپس کد توکن شده برای ساختن یک درخت سینتکس، که به عنوان (AST) abstract syntax tree نیز شناخته می شود، تجزیه می شود. درخت سینتکس نشان دهنده ساختار سلسله مراتبی کد است و قوانین دستور زبان PHP را اجرا می کند.

3. تحلیل معنایی:

مفسر تجزیه و تحلیل معنایی را بر روی درخت سینتکس انجام می دهد تا اطمینان حاصل کند که کد به قوانین زبان PHP پایبند است و متغیرها و توابع به درستی تعریف و استفاده می شوند.

4. تالیف:

مفسر کد میانی (که بایت کد نیز شناخته می شود) از درخت سینتکس تولید می کند. این کد میانی یک نمایش سطح پایین تر از کد PHP است و برای اجرا کارآمدتر آن است.

5. اجرا:

بایت کد توسط موتور PHP اجرا می شود. موتور بایت کد را تفسیر می کند و عملیات مورد نیاز مانند تخصیص متغیرها، فراخوانی تابع و دستورات را انجام می دهد.

6. تایپ داینامیک:

PHP یک زبان تایپ داینامیک است، به این معنی که انواع متغیرها در زمان اجرا تعیین می شوند.

7. عملکرد و وضوح کلاس:

در طول اجرا، مفسر فراخوانی تابع و متد، و همچنین تعاریف کلاس را حل می کند. کلاس ها را بارگذاری می کند و متدها را همانطور که نامیده می شوند اجرا می کند.

8. مدیریت حافظه:

مفسر PHP تخصیص حافظه را برای متغیرها و اشیاء مدیریت می کند. همچنین جمع‌آوری زباله را برای بازیابی حافظه از اشیایی که دیگر استفاده نمی‌شوند، مدیریت می‌کند.

9. تولید خروجی:

همانطور که کد اجرا می شود، مفسر ممکن است خروجی هایی مانند HTML یا محتوای دیگر را بر اساس کد پی اچ پی و هر داده بازیابی شده از پایگاه داده یا منابع دیگر تولید کند.

10. پاسخ به مشتری:

هنگامی که اجرا کامل شد و خروجی تولید شد، مفسر محتوای حاصل را به وب سرور می فرستد و سپس آن را برای مشتری (مرورگر) ارسال می کند.

بیشتر بخوانید: زبان برنامه نویسی React

PHP چه کاری انجام می دهد و برای چه مواردی استفاده می شود؟

PHP (Personal Home Page) یک زبان برنامه نویسی منبع باز است که برای سرورهای وب طراحی شده است این زبان معمولاً برای تولید صفحات و برنامه های کاربردی داینامیک در اینترنت استفاده می شود.

علاوه بر این، ممکن است برای اهداف برنامه نویسی سمت سرور و تغییر داده های پایگاه داده استفاده شود.

PHP به مرورگر اجازه می دهد تا اطلاعاتی مانند HTML یا گرافیک را با سهولت نسبی دریافت کند و به تسهیل خروجی به مرورگرها کمک کند.

اسکریپت‌های پی‌اچ‌پی اجازه می‌دهند تا بسیاری از کارها به سرعت و کارآمد انجام شوند، از جمله ایجاد فرم‌ها، رمزگذاری داده‌ها، ارسال ایمیل، پردازش تصاویر و نمایش مؤثر محتوا به کاربر مرورگر.

  • PHP می تواند فایل های روی سرور را، ایجاد، باز، خواندن، نوشتن، حذف و بسته کند.
  • PHP می تواند cookie ها را ارسال و دریافت کند.
  • PHP می تواند داده ها را در پایگاه داده شما اضافه، حذف و اصلاح کند.
  • PHP از حافظه خود استفاده می کند، حجم کاری سرور را به حداقل می رساند و عملکرد را افزایش می دهد. پی اچ پی می تواند تا 382٪ سریعتر از Python و 195٪ سریعتر از Ruby باشد.

با PHP شما محدود به خروجی HTML نیستید. می توانید تصاویر یا فایل های PDF را خروجی بگیرید. همچنین می توانید هر متنی مانند XHTML و XML را خروجی بگیرید.

تاریخچه ی شکل گیری زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP که مخفف “PHP: Hypertext Preprocessor” است توسط Rasmus Lerdorf در سال 1994 ایجاد شد. در سال 1995، Lerdorf کد منبع PHP را منتشر کرد و توجه جامعه توسعه دهندگان را به خود جلب کرد. زبان برنامه نویسی پی اچ پی با کمک Andi Gutmans و Zeev Suraski تحت بازنگری اساسی قرار گرفت و به عنوان PHP/FI (Personal Home Page/Forms Interpreter) نسخه 2.0 منتشر شد. این کار به طور قابل توجهی کارایی پی اچ پی را بهبود بخشید و امکان استفاده از آن را برای برنامه های کاربردی و پیچیده تر وب فراهم کرد.

همانطور که PHP/FI محبوبیت پیدا کرد، جامعه ی رو به رشدی از توسعه دهندگان را جذب خود کرد .در سال 1997، نسخه 3.0 PHP منتشر شد که یک نقطه عطف بزرگی را رقم زد. این نسخه یک زبان غنی تر با امکانات بیشتر از جمله پشتیبانی از برنامه نویسی شی گرا و پشتیبانی از طیف وسیع تری از پایگاه های داده را معرفی کرد.

انتشار نسخه 4.0 PHP در سال 2000 پیشرفت های قابل توجهی را به زبان برنامه نویسی ارائه کرد، این نسخه عملکرد بهتر، پشتیبانی بهتر از توسعه وب و امنیت بالاتری داشت. PHP 4 به سرعت به پرکاربردترین نسخه پی اچ پی در آن زمان تبدیل شد.

در سال 2004، PHP 5 منتشر شد که یک بازنگری کامل از هسته این زبان را معرفی کرد. این نسخه موتور Zend را معرفی کرد، یک موتور اسکریپت نویسی پیچیده که کارایی و پشتیبانی از برنامه نویسی شی گرا را با سینتکس و قابلیت های بهبود یافته گسترش داد. PHP 5 شهرت پی اچ پی را به عنوان یک زبان برنامه نویسی همه کاره و محبوب توسعه ی وب و تقویت کرد.

در سال های اخیر، زبان برنامه نویسی PHP به پیشرفت و بهبود خود ادامه داده است PHP 7. که در سال 2015 منتشر شد، بهبود عملکرد قابل توجهی را به همراه داشت،

مصرف حافظه را کاهش داد و ویژگی‌های جدیدی مانند اعلان‌های نوع اسکالر و اعلان‌های نوع بازگشت را معرفی کرد PHP 7.4. و PHP 8 پیشرفت‌های بیشتری از جمله عملگرهای null coalescing ، توابع arrow ، ویژگی‌ها و کامپایل‌سازی به‌موقع (JIT) را معرفی کردند.

امروزه PHP یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه ی وب است که میلیون ها وب سایت و برنامه های کاربردی تحت وب را پشتیبانی می کند. پی اچ پی دارای اکوسیستم بزرگی از چارچوب ها، سیستم های مدیریت محتوا (CMS) و کتابخانه ها است که به تسریع و بهینه سازی توسعه آنلاین کمک می کند. جامعه PHP هنوز فعال و پرشور است و به طور مستمر برای بهبود زبان، رسیدگی به نگرانی های امنیتی و گسترش قابلیت های خود کار می کنند.

مزایای زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP مزایایی دارد که آن را بسیار محبوب کرده است در اینجا برخی از مزایای PHP آورده شده است:

  • Cross-Platform: زبان PHP مستقل از پلتفرم است. برای استفاده از آن لازم نیست سیستم عامل خاصی داشته باشید زیرا روی هر پلتفرمی اجرا می شود، (مک، ویندوز یا لینوکس).
  • PHP :open source متن باز است. کد اصلی در دسترس همه کسانی است که می خواهند با آن کار کنند.
  • یادگیری آسان: یادگیری پی اچ پی برای مبتدیان سخت نیست. اگر از قبل دانش برنامه نویسی دارید، می توانید آن را به راحتی انتخاب کنید.
  • همگام سازی: PHP با همه پایگاه‌های داده همگام‌سازی می‌شود، شما به راحتی می‌توانید پی اچ پی را به همه پایگاه‌های داده، رابطه‌ای و غیر رابطه‌ای متصل کنید. بنابراین می تواند در کمترین زمان به MySQL، Postgress، MongoDB یا هر پایگاه داده دیگری متصل شود.
  • انجمن حمایتی: زبان برنامه نویسی PHP یک انجمن آنلاین بسیار حمایت کننده دارد.آنها اسناد رسمی و راهنماهایی در مورد نحوه استفاده از ویژگی ها ارائه می دهند و شما می توانید به راحتی زمانی که با مشکل روبرو شدید با استفاده از آنها مشکلتان را برطرف کنید.
  • رایگان: PHP برای دانلود و استفاده رایگان است.
  • تایپ آزاد: PHP یک زبان با تایپ آزاد است که از هشت نوع داده برای ساخت متغیرها (که انواع داده های مختلف را ذخیره می کنند) استفاده می کند. برخلاف سایر زبان های برنامه نویسی، PHP در مورد متغیرها، ارزیابی و حدس زدن نوع داده کاملاً آرام عمل می کند.
  • اسکریپت‌نویسی: اسکریپت‌نویسی خط فرمان با PHP به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا اسکریپت‌هایی را برای خودکارسازی مشاغل، عملیات پردازش انبوه و مدیریت سیستم با استفاده از قابلیت اسکریپت‌نویسی آن برای خط فرمان بسازند.
  • فریم ورک: PHP طیف وسیعی از چارچوب ها و کتابخانه ها را ارائه می دهد که برای سرعت بخشیدن به توسعه وب سایت طراحی شده اند.
  • مفسر: مفسر PHP فایل های حاوی کد پی اچ پی را می خواند و آنها را اجرا می کند، دستورات را انجام می دهد، محاسبات ریاضی را انجام می دهد، با پایگاه های داده ارتباط برقرار می کند و محتوای وب پویا را در صورت نیاز تولید می کند.

معایب زبان برنامه نویسی PHP

  • PHP ایمن نیست زیرا منبع باز است.
  • برای ایجاد برنامه های دسکتاپ خوب نیست.
  • برای برنامه های کاربردی وب بزرگ مناسب نیست. نگهداری کد PHP سخت است زیرا ماژولار نیست.
  • مشکل اصلاح که PHP اجازه تغییر در رفتار اصلی برنامه های کاربردی وب را نمی دهد.

5 تا از بهترین فریم ورک های PHP

در اینجا لیستی از بهترین فریم ورک‌های PHP، بر اساس محبوبیت و توانایی آن‌ها در تسهیل توسعه برنامه‌های کاربردی وب آمده است.

1. لاراول (Laravel)

لاراول که در سال 2011 معرفی شد، به محبوب ترین فریم ورک رایگان و منبع باز PHP در جهان تبدیل شده است. چرا؟ زیرا می تواند برنامه های پیچیده وب را به طور ایمن و با سرعت قابل توجهی سریعتر از سایر فریم ورک ها مدیریت کند. همچنین دارای یک سینتکس زیبا است و بر تجربه توسعه دهندگان تمرکز دارد.

لاراول یک موتور قالب PHP به نام Blade دارد، اما می توانید آن را همراه با فریمورک های جاوا اسکریپت frontend مانند Vue.js یا React نیز استفاده کنید. لاراول برای توسعه برنامه هایی با نیازهای پیچیده، چه کوچک و چه بزرگ، مناسب است. توسعه‌دهندگانی که می‌خواهند وب‌سایت‌های B2B یا سازمانی بسازند که با تغییر روندهای وب تکامل می‌یابند، لاراول انتخاب اول است.

2. CodeIgniter

CodeIgniter که به دلیل ردپای کوچکش (فقط 2 مگابایت حجم دارد) شناخته شده است، یک چارچوب PHP مناسب برای توسعه وب سایت های داینامیک است. CodeIgniter ماژول های متعدد از پیش ساخته شده را ارائه می دهد که به ساخت اجزای قوی و قابل استفاده مجدد کمک می کند.

CodeIgniter یک چارچوب PHP فوق العاده سبک و ساده است که نصب آن بدون دردسر است. به دلیل یک فرآیند راه اندازی ساده و مستندات بسیار مصور، برای مبتدیان ایده آل است. در مقایسه با سایر چارچوب ها، CodeIgniter به طور قابل توجهی سریعتر است. از آنجایی که عملکرد خوبی نیز ارائه می دهد، زمانی که می خواهید برنامه های سبک وزنی را برای اجرا بر روی سرورهای متوسط توسعه دهید، انتخاب خوبی است. یک نکته: نسخه های CodeIgniter کمی نامنظم هستند، بنابراین فریم ورک خوبی برای برنامه هایی که به امنیت سطح بالا نیاز دارند نیست.

3. Symfony

فریم ورک Symfony در سال 2005 راه اندازی شد، بنابراین برای مدت طولانی تری نسبت به سایر فریم ورک های موجود در این لیست وجود داشته است و یک پلت فرم قابل اعتماد و بالغ است. درواقع Symfony یک فریم ورک گسترده PHP MVC و تنها فریمورک شناخته شده برای پیروی از استانداردهای پی اچ پی و وب است.

Symfony انتخاب عالی برای توسعه پروژه های سازمانی در مقیاس بزرگ است. نصب و پیکربندی آن در اکثر سیستم عامل ها آسان است. یکی از ویژگی های کلیدی این است که اجزای PHP مجددا قابل استفاده هستند.

CakePHP .4

اگر به دنبال یک جعبه ابزار ساده و ظریف هستید، CakePHP به شما کمک می کند تا وب سایت ها و برنامه های کاربردی چشمگیر و با ویژگی های بارگذاری شده ایجاد کنید.
علاوه بر این، CakePHP یکی از ساده‌ترین فریمورک‌ها برای یادگیری است، به خصوص به این دلیل که یک چارچوب CRUD (ایجاد، خواندن، به‌روزرسانی، حذف) است. فریم ورک CakePHP در اوایل دهه 2000 وارد بازار شد و از آن زمان به بعد عملکرد بهتر و بسیاری از اجزای جدید را به دست آورد.
نصب CakePHP ساده و آسان است، زیرا فقط به یک وب سرور و یک کپی از فریم ورک نیاز دارید.

5. Yii

فریم ورک Yii که مخفف !Yes, it is است، یک فریم ورک PHP با کارایی بالا و مبتنی بر مؤلفه برای توسعه برنامه های کاربردی وب مدرن است. درواقع Yii یک فریم ورک برنامه نویسی وب جهانی است زیرا برای انواع پروژه های پی اچ پی مناسب است، اما بیشتر برای توسعه سریع برنامه های کاربردی وب در مقیاس بزرگ توصیه می شود.

Yii دارای فرآیند نصب آسان است و ویژگی‌های امنیتی قوی آن، این فریم ورک را برای فعالیت های بسیار امنی مانند پروژه‌های تجارت الکترونیک، پورتال‌ها، CMS (سیستم‌های مدیریت محتوا)، انجمن‌ها و غیره مناسب می‌سازد.

سرعت و عملکرد عالی دارد، بسیار توسعه‌پذیر است و به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد از پیچیدگی نوشتن عبارات تکراری SQL اجتناب کنند، زیرا می‌توانند داده‌های پایگاه داده را بر حسب اشیاء مدل‌سازی کنند.

بسیار توسعه پذیر است و می توانید تقریباً هر قسمت از کد اصلی را سفارشی کنید. با این حال، اگر اولین بار است که از آن استفاده می کنید، خودتان را برای آموزش های سخت آماده کنید.

بیشتر بخوانید: پلتفرم برنامه نویسی NET.

چه کسانی از زبان برنامه نویسی PHP استفاده می کنند؟

تعدادی از شرکت های تاسیس شده و غول های فناوری از PHP برای اجرای سرورهای خود استفاده می کنند و چیزهای باورنکردنی زیادی می سازند.

  • فیس بوک: فیس بوک از PHP برای تقویت سایت خود استفاده می کند. به نوبه خود، این شرکت با ایجاد یک پیاده سازی به نام Hip Hop برای پی اچ پی به جامعه کمک کرد.
  • ویکی پدیا: یکی از بزرگترین منابع اطلاعاتی جهان در مورد هر موضوعی، ویکی پدیا با زبان PHP ساخته شده است.
  • سیستم های مدیریت محتوا (CMS): محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهان، وردپرس، با زبان PHP ساخته شده است. سایر سیستم های مدیریت محتوا مانند دروپال، جوملا و مجنتو نیز با PHP ساخته شده اند. Shopify روی PHP نیز اجرا می شود.
  • پلتفرم های میزبانی وب: بسیاری از پلتفرم های میزبانی وب مانند BlueHost، Site ground و Whogohost سرورهای میزبان خود را با استفاده از PHP اجرا می کنند.
  • موتور جستجوی یاهو و پورتال خبری در سال 2002 به PHP تغییر پیدا کرد و از یک سیستم C/C++ اختصاصی به پی اچ پی منبع باز برای کاهش هزینه ها و پشتیبانی از مقیاس پذیری استفاده کرد.
  • Canva طی چندین سال رشد زیادی داشته است و از یک ویرایشگر عکس با استفاده آسان با الگوهایی برای ایجاد گرافیک های وب یا چاپ پشتیبانی می کند.

وردپرس چگونه از PHP استفاده می کند؟

یک وب سایت وردپرس تمام داده های خود را در پایگاه داده MySQL ذخیره می کند. این داده ها شامل همه چیز از نام وبلاگ و محتوای پست وبلاگ گرفته تا تنظیمات افزونه و اطلاعات نمایه کاربر می شود.

وظیفه PHP این است که اطلاعات خاصی را از پایگاه داده به دست آورد و آنها را در یک صفحه وب HTML قرار دهد. کد PHP در فایل‌هایی که به پسوند php. ختم می‌شوند موجود است. اگر تا به حال یک فایل فشرده وردپرس را باز کرده باشید، خواهید دید که اکثر فایل ها فایل های پی اچ پی هستند.

آیا کاربران وردپرس نیاز به دانستن PHP دارند؟

کاربران وردپرس برای استفاده، راه اندازی یا مدیریت یک وب سایت وردپرس نیازی به یادگیری PHP ندارند. وردپرس در حال حاضر فایل های پی اچ پی مورد نیاز شما را دارد و همچنین تم ها و افزونه ها را دارد تا بتوانید از وردپرس بدون مهارت کدنویسی PHP استفاده کنید.

اکثر کاربران وردپرس هرگز نیازی به دانستن نحوه کدنویسی در PHP ندارند، اما اگر علاقه مند به توسعه افزونه ها، تم ها یا سفارشی سازی های پیشرفته در وب سایت های وردپرس هستید، باید یاد بگیرید که از پی اچ پی استفاده کنید.

جمع بندی:
در کل، استفاده از زبان برنامه نویسی PHP برای توسعه وب یکی از راه‌های مناسب برای ساخت سایت‌های داینامیک، پرمحتوا و پرکاربرد است.
حل مسیله در برنامه نویسی براساس الگوریتم صورت میگیرد. الگوریتم به عنوان یک مجموعه مرحله‌ای از دستورات یا فرایندهای قابل اجرا، به صورت خطی و مشخص در نظر گرفته می‌شود. در برنامه‌نویسی، الگوریتم معمولا برای حل یک مسئله مشخص، به کار می‌رود. در واقع، برنامه‌نویسی بدون استفاده از الگوریتم‌ها، به عنوان روش معمول برای حل مسائل، تقریبا غیرممکن است. از آن جایی که برنامه نویسی امری بسیار تخصصی است، ما در گروه فنی و مهندسی آکاسیا با داشتن برنامه نویسان حرفه ای در زبان PHP آماده ارائه خدمات به شما هستیم.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر:

  • استراتژی های دیجیتال مارکتینگ برای پزشکان
استراتژی های دیجیتال مارکتینگ برای پزشکان 2024

نوامبر 30, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: قبل از پرداختن به دیجیتال مارکتینگ برای پزشکان بهتر است بدانید که برای یک مرکز درمانی، حفظ تعداد مناسبی از بیماران سودآور نباید خیلی سخت باشد، درست است؟ هنگامی که بیماران بالقوه با [...]

  • تفاوت دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محتوا
تفاوت دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محتوا

نوامبر 23, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: در دنیای کسب‌ و کار امروزی که رقابت فوق ‌العاده شدید است، بازاریابان مدرن با چالش های بسیاری روبرو هستند. رابط ‌های دیجیتالی، الگوریتم‌ های موتورهای جستجو و سلیقه مصرف کنندگان دائماً در [...]

  • هزینه دیجیتال مارکتینگ: عوامل تاثیرگذار و انواع قیمت گذاری
هزینه دیجیتال مارکتینگ: عوامل تاثیرگذار و انواع قیمت گذاری

نوامبر 23, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: با افزایش تقاضا برای بازاریابی دیجیتال، تعیین بودجه مناسب برای این خدمات می ‌تواند چالش ‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، ما به شما کمک خواهیم کرد. در این مقاله، به بررسی عواملی که [...]

  • انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ همراه با مثال واقعی
انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ همراه با مثال واقعی

نوامبر 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه:  قبل از پرداختن به انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ بهتر است بدانید زمانی که کاربران عبارتی مانند «ابزارهای همکاری آنلاین» را جستجو می کنند یا سؤالی مانند «چگونه می توانم یک فرآیند بررسی [...]

  • بهترین کمپین های بازاریابی دیجیتال در سال 2024
بهترین کمپین های بازاریابی دیجیتال در سال 2024

نوامبر 6, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: دنیای نوین و پیشرفته بازاریابی دیجیتال را با مجموعه ای از بهترین کمپین‌ های سال ۲۰۲۴ کاوش کنید. از به چالش‌ کشیدن تعصبات جنسیتی در ورزش تا استفاده از فناوری دیپ فیک مبتنی [...]

  • کاربرد هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ
کاربرد هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

اکتبر 26, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: در شرایط تشدید رقابت در اینترنت، شناسایی اصلی ترین جهت گیری های استفاده از هوش مصنوعی برای بهینه سازی استراتژی های بازاریابی شرکت‌ها در محیط دیجیتال، اهمیت زیادی دارد. هوش مصنوعی به عنوان [...]

  • تفاوت بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای
تفاوت بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای

سپتامبر 25, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: در عرصه های تبلیغات، بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای، به عنوان دو روش متفاوت برای ترویج محصولات یا خدمات شناخته می شوند. هر یک از این روش ها، ویژگی های منحصر به [...]