زبان برنامه نویسی React چیست؟ راهنمای کامل

زبان برنامه نویسی React

مقدمه: امروزه در دنیایی زندگی می کنیم که امکان زندگی کردن بدون برنامه های موبایل و وبسایت ها وجود ندارد. همه ی کارهای روزمره مان از رزرو تاکسی گرفته تا سفارش غذا و انجام تراکنش های بانکی به صورت دیجیتالی انجام می گیرند. تمام این حس های خوب را مدیون فریم ورک ها و کتابخانه های کارآمدی هستیم که تجربه ی کاربری یکپارچه را ارائه می دهند. یکی از این کتابخانه های قوی frontend ،React است. فریم‌ورک‌ها و کتابخانه‌های فرانت‌اند در حال تبدیل شدن به بخشی ضروری از توسعه ی وب مدرن هستند. React.js یکی از محبوب ترین کتابخانه های فرانت اند است که با ارائه ی ویژگی های خاص خود شمارا شگفت زده خواهد کرد. در ادامه هر آنچه که نیاز است درباره ی زبان برنامه نویسی React بدانید را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

1- زبان برنامه نویسی React چیست ؟

زبان برنامه نویسی ری اکت در حقیقت یکی از کتابخانه های جاوا اسکریپت است. React هر ابزاری که برای ایجاد یک رابط کاربری با بارگذاری سریع و عملکرد عالی لازم است را در خود دارد. DOM مجازی React امکان مدیریت سریع درخواست‌های کاربر را بدون به‌روزرسانی‌های مکرر فراهم کرده و صفحات وب را برای اهداف سئو بهینه می‌کند. React همچنین Backward compatible است؛ به این معنی که نسخه‌های قدیمی آن باعث ایجاد دردسرهای غیر‌ضروری نمی‌شوند.

به بیان دیگر React یک کتابخانه ی متن باز یا اپن سورس جاوا اسکریپت است که در ابتدا توسط مهندسان فیس بوک برای حل چالش های موجود، هنگام توسعه ی رابط های کاربری پیچیده با مجموعه داده هایی که در طول زمان تغییر می کنند ایجاد شد. زبان برنامه نویسی React در سال 2013 با هدف برآورد نیاز برنامه نویسان خود فیس بوک ایجاد شد، اگرچه این فریم ورک در ابتدا فقط برای iOS ایجاد شد، اما تا قبل از اینکه در سال 2015 عمومی شود، به سرعت برای پشتیبانی اندروید نیز پیگیری شد.

همراه با تغییر در ذهنیت توسعه فرانت اند(front-end)، React با مجموعه ای غنی از ویژگی ها ارائه می شود که نوشتن یک برنامه ی کاربردی تک صفحه ای یا رابط کاربری را برای توسعه دهندگان با سطوح مختلف مهارت، چه کسانی که به تازگی با جاوا اسکریپت آشنا شده اند چه افرادی که سال ها تجربه دارند، فراهم می کند. با توجه به آمارهای مربوط ، زبان برنامه نویسی React در حال حاضر محبوب‌ترین کتابخانه ی فرانت‌اند است. امروزه بیش از 1300 توسعه دهنده و بیش از 94000 سایت از React.js استفاده می کنند. علاوه بر این، React.js توسط تعداد تخمینی ۸۷۸۷ رهبر صنعت از جمله WhatsApp، Uber، Twitter، Reddit، BBC و Airbnb استفاده می‌شود.

این آمارهای هیجان انگیز باعث می شود تا شخص به این فکر کند که چه چیزی در مورد React بسیار خاص است؟ اولین بار چه زمانی معرفی شد؟ همچنین، چگونه در چنین بازه زمانی کوتاهی این همه محبوبیت به دست آورده است؟ خوب، این دقیقاً همان چیزی است که امروز به آن خواهیم پرداخت.

2- React چه کاری انجام می دهد؟

به طور معمول، شما یک صفحه وب را با تایپ URL آن در مرورگر وب خود درخواست می کنید. سپس مرورگر شما درخواستی برای آن صفحه وب ارسال می کند و آن را به شما ارائه می دهد. اگر روی پیوستی در آن صفحه وب کلیک کنید تا به صفحه ی دیگری در وب سایت بروید، یک درخواست جدید برای دریافت آن صفحه جدید به سرور ارسال می شود.

این الگوی بارگذاری رفت و برگشت بین مرورگر شما (کلاینت) و سرور برای هر صفحه یا منبع جدیدی که سعی می کنید در یک وب سایت به آن دسترسی پیدا کنید ادامه می یابد. این رویکرد معمولی برای بارگذاری وب سایت ها به خوبی کار می کند، اما برای یک وب سایت بسیار مبتنی بر داده تجربه کاربری ضعیفی را ایجاد می کند. علاوه بر این، هنگامی که داده ها در یک برنامه جاوا اسکریپت سنتی تغییر می کنند، برای منعکس کردن این تغییرات، به دستکاری DOM نیاز دارد. باید شناسایی کنید که کدام داده‌ها تغییر کرده‌اند و DOM را به‌روزرسانی کنید تا آن تغییرات را منعکس کند، که منجر به بارگیری مجدد صفحه می‌شود.

React با اجازه دادن به شما در ساخت برنامه‌ای که به عنوان یک برنامه تک صفحه‌ای (SPA) شناخته می‌شود، رویکرد متفاوتی اتخاذ می‌کند. یک برنامه تک صفحه ای تنها یک سند(داکیومنت) HTML را در اولین درخواست بارگیری می کند. سپس، بخش، محتوا یا بدنه خاصی از صفحه وب را که نیاز به به روز رسانی با استفاده از جاوا اسکریپت دارد، به روز می کند.

این الگو باعث می شود هر بار که کاربر درخواست جدیدی می دهد صفحه وب، کامل بارگیری مجدد نشود تا صفحه جدیدی دریافت کند. در عوض،React درخواست را قطع می‌کند و فقط بخش‌هایی را که نیاز به تغییر دارند جذب می‌کند و بدون نیاز به بارگذاری مجدد کامل صفحه، تغییر می‌دهد. این رویکرد منجر به عملکرد بهتر و تجربه کاربری پویاتر می شود.

زبان برنامه نویسی React متکی به یک DOM مجازی است که یک کپی از DOM واقعی است، DOM مجازی React بلافاصله بارگیری مجدد می شود تا هر زمان که تغییری در وضعیت داده ایجاد شود، این تغییر جدید منعکس شود. پس از آن، DOM مجازی را با DOM واقعی مقایسه می کند تا بفهمد دقیقاً چه چیزی تغییر کرده است. سپس React کم هزینه ترین راه را برای وصل کردن DOM واقعی با مجازی، برای به روز رسانی بدون رندر کردن DOM واقعی پیدا می کند. در نتیجه، کامپوننت‌ها و رابط‌های کاربری React به سرعت تغییرات را منعکس می‌کنند زیرا لازم نیست هر بار که چیزی به‌روزرسانی می‌شود کل صفحه را بارگیری مجدد کنید.

3- چرا زبان برنامه نویسی React

همانطور که می بینید، دستاوردهایی که از React به دست می آورید شگفت انگیز است. بدون توجه به اندازه پروژه و برنامه ای که می خواهید توسعه دهید، امکانات زیادی توسط این کتابخانه ارائه می شود. ما می‌توانیم به سرعت بر برنامه‌نویسی React تسلط پیدا کنیم و به ما امکان می‌دهد حداکثر استفاده را از آن ببریم و در مدت زمان کوتاهی متخصص شویم.در ادامه به برخی مزایای دیگر خواهیم پرداخت:

1. یادگیری آسان

توسعه دهندگان وب با دانش جاوا اسکریپت می توانند نحوه استفاده از زبان برنامه نویسی React را به سرعت بیاموزند زیرا به جاوا اسکریپت ساده متکی است و از یک رویکرد مبتنی بر مؤلفه پیروی می کند. با آن می توانید اپلیکیشن های مبتنی بر وب را توسعه دهید. با این حال، همانطور که در مورد سایر ابزارها و فریم ورک ها صدق می کند، باید مدتی وقت بگذارید تا درک درستی از کتابخانه React داشته باشید.

2. پشتیبانی برای استفاده ی مجدد از کامپوننت های قابل استفاده

React به شما این امکان را می دهد که از کامپوننت هایی که برای برنامه های دیگر توسعه یافته اند، دوباره استفاده کنید. به این ترتیب، می توانید اجزای React را از قبل بسازید تا زمان توسعه برنامه های پیچیده وب را به میزان قابل توجهی کاهش دهید. علاوه بر این، React به شما اجازه می‌دهد تا تا توابع پیچیده‌ای ایجاد کنید، بدون اینکه کد را طولانی کنید.

3. نوشتن آسان تر کامپوننت ها

React شما را قادر می سازد اشیاء (objects) جاوا اسکریپت را بابرچسب های HTML (syntax and tags) ترکیب کنید. همچنین می توانید کامپوننت ها را بنویسید و React را به یک صفحه HTML موجود با ادغام JSX اضافه کنید. رندر چند منظوره را ساده می‌کند و کد را مختصر نگه می‌دارد بدون اینکه قابلیت‌های برنامه را محدود کند.
ابزار رسمی رابط خط فرمان (CLI) React، به نام Create React App، توسعه برنامه‌های تک صفحه‌ای را آسان‌تر می‌کند.

4. عملکرد بالا

Virtual Document Object Model به React اجازه می دهد تا DOM را به طور موثر به روز رسانی کند. با ذخیره Virtual DOM در حافظه، React رندر مجدد بیش از حد را که می تواند به عملکرد آسیب برساند حذف می کند.

5. SEO Friendly

زبان برنامه نویسی React می‌تواند بهینه‌سازی موتور جستجوی برنامه‌های کاربردی وب (SEO) را با افزایش عملکرد آنها و کاهش زمان بارگذاری کد جاوا اسکریپت بهبود بخشد. پیاده سازی DOM مجازی به سرعت صفحه بیشتر کمک می کند.
همچنین با فعال کردن رندر سمت سرور به موتورهای جستجو کمک می کند تا برنامه های وب را هدایت کنند. این نوع رندر یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی را که وب‌سایت‌های جاوا اسکریپت سنگین با آن مواجه هستند، برطرف می‌کند، زیرا موتورهای جستجو معمولاً آنها را دشوار و زمان‌بر می‌دانند.

6. افزایش قابلیت استفاده و نگهداری

React با استفاده از مفهوم تجزیه‌پذیری (Decomposability) که به طور پیش فرض توسط آن ارائه می‌شود، قابلیت استفاده و نگهداری بیشتری را برای توسعه‌دهندگان فراهم می‌کند.

7. استفاده برای توسعه برنامه های وب و موبایل

می دانیم که React برای توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده می شود، اما این تمام کاری نیست که می تواند انجام دهد. چارچوبی به نام React Native وجود دارد که برگرفته از خود React است که بسیار محبوب است و برای ایجاد برنامه های موبایل استفاده می شود. بنابراین، در واقعیت، React می تواند برای ساخت اپلیکیشن های تحت وب و موبایل استفاده شود.

4- React Native چیست؟

React Native یک فریمورک جاوا اسکریپت برای نوشتن برنامه‌های کاربردی موبایلی iOS و Android است. همانند React، کتابخانه جاوا اسکریپت برای ایجاد رابط کاربری است، اما به جای هدف قرار دادن مرورگر، پلتفرم های تلفن همراه را هدف قرار می دهد. به عبارت دیگر: توسعه‌دهندگان وب اکنون می‌توانند برنامه‌های تلفن همراهی بنویسند. به علاوه، از آنجایی که بیشتر کدهایی که می نویسید را می توان بین پلتفرم ها به اشتراک گذاشت، React Native توسعه همزمان آن را برای اندروید و iOS آسان می کند.

5- معایب زبان برنامه نویسی React

سرعت توسعه

React JS دائما در حال تغییر و تحول است. سرعت توسعه React بسته به اینکه شما در چه سطحی هستید می تواند به عنوان یک مزیت یا یک نقطه ضعف در نظر گرفته شود. توسعه دهندگانی که این تغییرات مداوم را به عنوان یک مزیت می بینند، استدلال می کنند که React دائما در حال بهبود است و کار آنها را آسان تر می کند. توسعه‌دهندگانی که سرعت توسعه را یک نقطه ضعف می‌دانند، استدلال می‌کنند که باید دائماً نحوه کار با React را دوباره بیاموزند، که همگام شدن با آن دشوار است.
البته باید توجه داشت که API اصلی React در سال‌های اخیر بسیار پایدارتر شده است.

عدم وجود مستندات

این اشکال به نگرانی مردم از سرعت توسعه React مربوط می شود. به دلیل بالا بودن سرعت تغییرات منابع آموزشی به موقع قادر به به روزرسانی نخواهند بود. با توجه به تعداد به روز رسانی ها و نسخه های جدید، زمان کافی برای نوشتن مستندات کامل وجود ندارد. از آنجایی که ReactJS یک چارچوب منبع باز است، توسعه‌دهندگان می‌توانند اسناد پشتیبانی خود را ایجاد کنند، اما از آنجایی که هر کسی می‌تواند این منابع را ایجاد کند، ممکن است با منابع ضعیفی مواجه شوید که کمک کمی می‌کنند.

نیازمند ابزارهای دیگر

زبان برنامه نویسی React شامل ابزارهای بی شماری است که برای توسعه و ایجاد رابط کاربری استفاده می شود. با این حال، برخلاف فریم‌ورک‌ها، React JS یک «ابزار همه کاره» برای توسعه اپلیکیشن نیست. بنابراین، اگر از یک مدل-view-controller (MVC) استفاده می کنید، توسعه React فقط مسئول UI است. توسعه دهندگان باید بخش مدل و کنترلر را با استفاده از ابزارهای دیگر ایجاد کنند. برای ایجاد یک برنامه کاربردی، باید از ابزارهای بیشتری استفاده کنید که سایر بخش‌های حیاتی مانند Backend و ذخیره‌سازی داده را پوشش دهد.

6- ویژگی های React

ویژگی ها و عملکرد React.js آن را از سایر کتابخانه های جاوا اسکریپت متمایز می کند. بخش‌های بعدی به معرفی این ویژگی‌ها و توضیح نقش آن‌ها در توسعه اپلیکیشن موبایل و وب می‌پردازند.

1. JSX

JSX یک پسوند (syntax) جاوا اسکریپت است که در React برای ایجاد عنصر استفاده می شود. توسعه دهندگان از آن برای جاسازی کد HTML در اشیاء جاوا اسکریپت استفاده می کنند. JSX می تواند توابع و عبارات جاوا اسکریپت را آماده کند و ساختارهای پیچیده ی کد را ساده کند.

2. DOM مجازی

Document Object Model (DOM) یک صفحه وب را به عنوان درخت داده ساختاریافته نشان می دهد. زبان برنامه نویسی React درخت‌های DOM مجازی را در حافظه ذخیره می‌کند و به آن اجازه می‌دهد تا به‌طور مؤثر، بخش‌های خاصی از درخت داده را، سریع‌تر از رندر کردن مجدد کل درخت DOM به‌روزرسانی کند.

هر زمان که تغییری در داده‌ها رخ می‌دهد، React یکDOM مجازی جدید تولید می‌کند و آن را با درخت قبلی مقایسه می‌کند تا کارآمدترین روش برای اجرای تغییرات در DOM واقعی را تعیین کند. این فرآیند به عنوان diffing شناخته می شود.

3. کامپوننت ها

زبان برنامه نویسی React رابط کاربری را به کدهای جدا شده و قابل استفاده مجدد به نام کامپوننت تقسیم می کند. کامپوننت های React پایه و اساس ایجاد رابط کاربری هستند. آنها مانند توابع جاوا اسکریپت عمل می کنند و ورودی های دلخواه را می پذیرند که به عنوان ویژگی ها یا props شناخته می شوند.

4. سرعت و عملکرد بالا

React از مدل مفهومی Virtual DOM استفاده می‌کند که سرعت و عملکرد برنامه را افزایش می‌دهد. Virtual DOM یک نسخه مجازی از DOM است که به‌طور مستقیم در مرورگر قرار نمی‌گیرد و به جای آن، ابتدا در حافظه بارگذاری می‌شود. این مدل باعث می‌شود که React برای به‌روزرسانی UI کمترین تلاش را انجام دهد و به صورت کامل متمرکز بر تغییراتی باشد که نیاز به به‌روزرسانی دارند.

5. کتابخانه قابل گسترش

React یک کتابخانه بسیار قابل گسترش است. به دلیل طراحی فعالیتی موجود در React، توسعه‌دهندگان می‌توانند کامپوننت‌های خود را با استفاده از React گسترش دهند. همچنین به دلیل اینکه React از کامپوننت‌های مجزا استفاده می‌کند، توسعه دهندگان می‌توانند کامپوننت‌های مورد نیاز خود را با استفاده از React به‌راحتی ایجاد کنند و در پروژه‌های دیگر استفاده کنند.

6. جامعیت بالا

React محیطی جامع برای توسعه برنامه‌های تحت وب است. با استفاده از React، می‌توانید به‌صورت جامع به توسعه وب، توسعه برنامه‌های موبایل، و توسعه بازی‌های رایانه‌ای بپردازید.

7. برنامه‌نویسی منعطف

React با ساختار کد منظم و شی‌گرا امکان برنامه‌های قابل توسعه، منعطف و قابل تغییر ایجاد می کند.

8. پشتیبانی از SEO

SEO توانایی به‌روزرسانی پویا و تغییرات UI را در مرورگرهای وب برای موتورهای جستجو ارائه می‌دهد. به دلیل اینکه موتورهای جستجو به دنبال HTML محتوای داینامیک هستند، React این امکان را ارائه می‌دهد که این محتوا به‌طور صحیح و به‌روز شود.

7- آموزش های لازم قبل از یادگیری React (پیش نیازها)

اگر در حال یادگیری React هستید و با چالش های بسیار زیادی روبرو می شوید، قطعاً در فرآیند یادگیری خود اشتباه می کنید. شکی نیست که ReactJS محبوب ترین کتابخانه در بین توسعه دهندگان فرانت اند است و روز به روز بر محبوبیت آن افزوده می شود. وب سایتی که بر روی ReactJS اجرا می شود زیبا به نظر می رسد و بیشتر افراد مبتدی جذب ReactJs می شوند، اما یک اشتباه رایج که بسیاری از توسعه دهندگان و افراد با تجربه مرتکب می شوند این است که بدون اطلاع از پیش نیازها، مستقیماً به ReactJS (یا برخی کتابخانه ها و چارچوب های دیگر) می پردازند. اگر مستقیماً به سراغ React بروید، هنگام یادگیری این کتابخانه و همچنین در مصاحبه ها با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد.

1. HTML و CSS

هر توسعه‌دهنده فرانت‌اند سفر خود را با HTML و CSS آغاز می‌کند. بنابراین قبل از شروع یادگیری React، باید تسلط خوبی به نوشتن HTML و CSS داشته باشید. شما باید نحوه نوشتن تگ های HTML، نحوه نوشتن انتخابگرهای CSS، نحوه استفاده از کلاس ها، نحوه پیاده سازی یک تنظیم مجدد CSS، مدل جعبه، flexbox، و… را بدانید.

JSX (Javascript XML) & Babel .2

در React شما با JSX که شبیه HTML است کار خواهید کرد و می توانید آن را مانند جاوا اسکریپت با طعم HTML در نظر بگیرید. این ساده‌ترین راه برای افزودن کد HTML در جاوا اسکریپت است یا می‌توانید بگویید که سینتکس زبان جاوا اسکریپت است. قبل از شروع یادگیری React باید درک کاملی از JSX داشته باشید.

3. مبانی جاوا اسکریپت و ES6

جاوا اسکریپت یکی از گیج‌کننده‌ترین زبان‌ها برای توسعه‌دهندگان است و خطاهای کوچکی را نادیده می‌گیرد که اگر زودتر متوجه آن‌ها نشوید، می‌توانند در پروژه شما مشکل ایجاد کنند. بنابراین مطمئن شوید که ابتدا مفاهیم اصلی را در مورد جاوا اسکریپت یاد گرفته اید و سپس به سراغ نسخه پیشرفته ECMAScript5 و ECMAScript6 می روید.
به یاد داشته باشید که یادگیری اصولی جاوا اسکریپت به شما کمک می کند تا هر فریم ورکی را یاد بگیرید، اما اگر مفاهیم پایه را بلد نباشید، در یادگیری هر چارچوب جاوا اسکریپت گیر خواهید کرد.

8- آیا React ارزش یادگیری دارد؟

طی سال‌ها، React به عنوان محبوب‌ترین چارچوب وب در میان توسعه‌دهندگان در سراسر جهان ظاهر شده است.React توسط اکثر شرکت ها انتخاب می شود. در مقایسه با سایر متخصصان فناوری اطلاعات، به دلیل نیاز روزافزون به React در بین مشاغل، توسعه دهندگان React پول زیادی به دست می آورند.

نتیجه گیری

زبان برنامه نویسی React یک کتابخانه ی قوی جاوا اسکریپت است که به توسعه دهندگان وب امکان ایجاد برنامه های کاربردی و کارآمد را می دهد. این برنامه نویسی، جاوا اسکریپت را ساده و عملکرد آن را افزایش می دهد و آن را به بهترین انتخاب برای توسعه front-end تبدیل می کند. سادگی React و منابع کدنویسی آنلاین فراوان، آن را برای توسعه دهندگان در همه سطوح قابل دسترسی می کند. React از قابلیت استفاده مجدد کامپوننت پشتیبانی می کند و زمان و تلاش توسعه را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. JSX کدنویسی و رندر عناصر را تسهیل می کند، خوانایی کد و قابلیت نگهداری را بهبود می بخشد. React Virtual DOM رندر مجدد غیر ضروری را حذف می کند و از اجرای روان و کارآمد برنامه شما اطمینان می دهد. React از رندر سمت سرور استفاده می کند که زمان بارگذاری صفحات برنامه وب را بهبود می بخشد و تأثیر مثبتی بر SEO دارد.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر:

  • انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ همراه با مثال واقعی
انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ همراه با مثال واقعی

نوامبر 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه:  قبل از پرداختن به انواع کمپین های دیجیتال مارکتینگ بهتر است بدانید زمانی که کاربران عبارتی مانند «ابزارهای همکاری آنلاین» را جستجو می کنند یا سؤالی مانند «چگونه می توانم یک فرآیند بررسی [...]

  • بهترین کمپین های بازاریابی دیجیتال در سال 2024
بهترین کمپین های بازاریابی دیجیتال در سال 2024

نوامبر 6, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: دنیای نوین و پیشرفته بازاریابی دیجیتال را با مجموعه ای از بهترین کمپین‌ های سال ۲۰۲۴ کاوش کنید. از به چالش‌ کشیدن تعصبات جنسیتی در ورزش تا استفاده از فناوری دیپ فیک مبتنی [...]

  • کاربرد هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ
کاربرد هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

اکتبر 26, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: در شرایط تشدید رقابت در اینترنت، شناسایی اصلی ترین جهت گیری های استفاده از هوش مصنوعی برای بهینه سازی استراتژی های بازاریابی شرکت‌ها در محیط دیجیتال، اهمیت زیادی دارد. هوش مصنوعی به عنوان [...]

  • تفاوت بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای
تفاوت بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای

سپتامبر 25, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: در عرصه های تبلیغات، بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه ای، به عنوان دو روش متفاوت برای ترویج محصولات یا خدمات شناخته می شوند. هر یک از این روش ها، ویژگی های منحصر به [...]

  • اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها
اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها

آوریل 27, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که به حسگرها، نرم افزارها و سایر فناوری ها مجهز شده اند. این اشیا که به اینترنت متصل هستند، می توانند داده های بلادرنگ [...]

  • استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب
استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب

آوریل 8, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: تصمیم گیری در مورد سیستم ذخیره سازی مناسب، می تواند یک تصمیم پیچیده باشد، زیرا باید هزینه ها، ظرفیت های ذخیره سازی مورد نیاز و الزامات مقیاس پذیری را متعادل کند. سه گزینه [...]

  • بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان
بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان

آوریل 3, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: مراکز درمانی و گروه های تخصصی معمولاً تیم های بازاریابی اختصاصی برای کمک به رشد کسب و کار خود ندارند. بنابراین ایمیل مارکتینگ گزینه خوبی است  و درواقع یک سرمایه گذاری نسبتاً معقول [...]