VOIP چیست؟ + خدمات راه اندازی وویپ و ویژگی ها

خدمات راه اندازی VOIP

مقدمه: انجام تماس های تلفنی یک فعالیت اجتناب ناپذیر برای بسیاری از مشاغل است. مشتریان ممکن است بخواهند قبل از خرید با یک شخص واقعی صحبت کنند یا به بخش پشتیبانی مشتری نیاز داشته باشند. مشکل اینجاست که سیستم‌های سنتی تلفنی کمی قدیمی هستند و به شما اجازه نمی‌دهند اطلاعات مشتریان را به طور موثر جمع‌آوری کنید. اینجاست که Voice Over IP (VoIP) وارد می‌شود. با این فناوری، می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار به جای خطوط تلفن معمولی، با مشتریان خود تماس برقرار کنید. به این ترتیب می توانید اطلاعات را با کارایی بیشتری جمع آوری کنید. این تلفن تجاری محبوب، روشی مدرن برای برقراری تماس‌های تلفنی است، به‌ویژه برای مشاغل کوچک و متوسط که مایل به برقراری ارتباط مؤثرتر هستند.
VoIP روشی مقرون به صرفه تر برای دریافت شماره تلفن تجاری وب سایت شما است. با این حال، قبل از هر تصمیمی، باید به طور کامل بفهمید که این فناوری چیست. در این راهنما، نحوه عملکرد سیستم‌های تلفن VoIP و تمام آنچه که شما باید راجع به این سیستم بدانید را توضیح خواهیم داد.

1- تاریخچه ی شکل گیری سیتستم تلفنی VoIP

اوایل دهه 1990 دوره ای از پذیرش سریع اینترنت برای مشاغل بود. سیستم های تلفن VoIP مبتنی بر اینترنت برای رفع نیازهای کسب و کار در بازار ظهور کردند. در سال 1991 Speak Freely به عنوان اولین سرویس VoIP و برنامه کاربردی آماده برای مصرف کننده راه اندازی شد. بلافاصله پس از آن، برنامه VocalChat و VocalTec تلفن اینترنتی نیز وارد صحنه شدند.

آلون کوهن یکی از بنیانگذاران VocalTec Inc و مخترع گیرنده صوتی است که امکان ایجاد محصولات Voice Over Network را فراهم کرد. درواقع VocalTec اولین شرکتی بود که در سال 1995 یک تلفن اینترنتی منتشر کرد و در این زمان بود که اینتل، مایکروسافت و Radvision استانداردسازی فعالیت های ارتباطی VoIP را آغاز کردند.
VoIP حدودا در سال 1995 توسعه یافت تا به عنوان راهی برای صرفه جویی در هزینه های تلفن های بین المللی باشد. با وجود پیشرفت چشمگیر در فناوری، پهنای باند اینترنت به اندازه کافی برای پشتیبانی از صدا با کیفیت بالا یا زمان بارگذاری سریع نبود، این عوامل باعث شد کیفیت تماس VoIP به سختی قابل قبول باشد. اما زمانی که پهنای باند اینترنت جهانی در اوایل قرن بیست و یکم گسترش یافت، پایه‌های اساسی را برای پذیرش VoIP ایجاد کردند.

هنگام صحبت در مورد اخبار و تحولات VoIP، باید به جف پولور، یک کارآفرین اینترنتی آمریکایی اشاره کرد. او در استارت آپ های مختلف سرمایه گذاری کرد و Vonage و Vivox را بنیان گذاشت. کار اولیه او با شرکتش، Free World Dialup، نقش بزرگی در تصمیم کمیسیون ارتباطات فدرال برای طبقه بندی VoIP به عنوان یک برنامه اینترنتی و نه یک سرویس تلفن ایفا کرد.

با ارتقاء ارتباطات، سیستم های تلفن ثابت به طور فزاینده ای محبوب شدند و مشاغل، مصرف کنندگان، دوستان و خانواده ها را به هم متصل کردند. تلفن‌ها به ابزار اصلی ارتباط تبدیل شدند، اما تماس‌های خارج از مناطق محلی هزینه‌های بالایی در دقیقه را به همراه داشتند. خطوط ثابت در خانه، در مکان‌های عمومی یا در دفتر مستقر بودند و این تلفن‌ها را برای استفاده مشترک در دسترس قرار می‌دادند. کیفیت تماس هنوز قابل قبول نبود و تماس ها قطعی داشتند.

اینترنت پرسرعت در اوایل دهه 2000 در اکثر مناطق پرجمعیت جهان توسعه یافت و به آسانی در دسترس و مقرون به صرفه بود. این موضوع همراه با اختراع (MDCT) اصلاح شده، که ارسال صدا به عنوان داده از طریق وب را برای نرم افزار آسان تر می کرد، زمینه را برای ظهور VoIP فراهم کرد.

ارائه دهندگان VoIP یک نرخ ثابت ماهانه را برای خدمات خود دریافت می کردند، که بیشتر از پرداخت برای بسته های اینترنتی جداگانه و تلفن ثابت بود. Vonage در سال 2001 راه اندازی شد و به موفقیت بزرگی برای مصرف کنندگان و مشاغل تبدیل شد. اسکایپ در سال 2003 به صحنه پیوست تا سطح جدیدی از پتانسیل ارتباطات صوتی مبتنی بر اینترنت را نشان دهد.

علی‌رغم برخی مشکلات اولیه در راه‌اندازی، VoIP محبوب‌تر شد و تا سال 2003 به 25% یا ¼ کل تماس‌های صوتی انجام‌شده افزایش یافت، و این تعداد در دهه گذشته به طور پیوسته در حال افزایش بوده است. همانطور که شماره گیری به تدریج حذف شد و اتصال به اینترنت قوی تر و قوی تر شد، VoIP و رواج آن در خانه، مشاغل و ادارات نیز افزایش یافت. سیستم های ارتباطی VoIP به نوآوری و ارائه ویژگی های جدید و پیشرفته تلفن ادامه می دهند. اکثر ارائه دهندگان VoIP عملکردهایی مانند تماس ویدیویی، پیام رسانی، اشتراک گذاری فایل، ربات های پاسخگو و ضبط تماس را ارائه می دهند. برخی دیگر ابزارهای پیشرفته تری مانند یکپارچه سازی مدیریت ارتباط با مشتری، ابزارهای پاسخ صوتی تعاملی (IVR)، تجزیه و تحلیل بلافاصله، و پنل کاربری را ارائه می دهند.

بر اساس آخرین گزارشات برای مشاغل کوچک، 61٪ از شرکت ها تماس های خود را به سیستم VoIP تغییر می دهند. کاهش هزینه های مخابراتی، به ویژه راه اندازی و تماس از راه دور، از مزایای کلیدی تیم های کوچک با بودجه محدود است.

2- VoIP چیست؟

این روزها، برقراری ارتباط با سایر افراد با استفاده از پیام رسانهایی مانند WhatsApp، Skype یا Facebook و… صورت می گیرد. یکی از ویژگی‌های مشترک این پلتفرم‌ها این است که نه تنها شما را قادر به ارسال پیام می‌کنند، بلکه از طریق تماس تصویری یا صوتی نیز تماس برقرار می‌کنند. در گذشته، برقراری تماس مستلزم داشتن تلفن منزل، خط و ثبت نام با یک ارائه دهنده ی تلفن مانند مخابرات بود. با این حال، اکنون می توانید با استفاده از فناوری به نام Voice Over IP (VoIP) از طریق اینترنت تماس برقرار و دریافت کنید. این فناوری به جای استفاده از خطوط تلفن معمولی، تماس های شما را از طریق اینترنت مسیریابی می کند. این بدان معناست که اگر کسب‌وکاری دارید، دیگر نیازی به راه‌اندازی خطوط تلفن معمولی ندارید. در عوض، می‌توانید از کارمندان بخواهید که از رایانه‌هایشان تماس بگیرند.

VoIP یک فناوری ارتباطی است که به شما امکان می دهد با استفاده از اتصال به پهنای باند خود به جای سرویس تلفن ثابت، تماس های تلفنی برقرار کنید. تنظیم معمولی شامل یک روتر برای اینترنت با یک گوشی متصل به آن است. گوشی یا سیستم تلفن تجاری از اینترنت برای انتقال سخنرانی شما مانند تلفن ثابت فیزیکی استفاده می کند.

VoIP به برقراری تماس و دریافت تماس های باکیفیت کمک می کند و ویژگی های پیشرفته ای را که معمولاً در سرویس Landline موجود نیست، ارائه می دهد. از آنجایی که تمامی تماس ها از طریق اینترنت انجام می شود، برای تماس های داخلی و بین المللی بسیار مقرون به صرفه است. علاوه بر صرفه جویی در هزینه، شما همچنین از تمام ویژگی های پیشرفته مانند انتظار تماس، مسیریابی تماس، آهنگ های تماس گیرنده، پاسخگویی خودکار، شماره تلفن های متعدد و موارد دیگر برخوردار هستید.

3- خدمات VOIP چیست ؟

سیستم‌های ویپ (VoIP) به عنوان جایگزینی برای سیستم‌های تلفن سنتی به کار می‌روند. در گروه فنی مهندسی آکسایا نیز، ارائه خدمات پشتیبانی و راه‌اندازی سیستم‌های ویپ VoIP از جمله خدمات مهم این شرکت است.

برای پشتیبانی و راه‌اندازی سیستم‌های ویپ VoIP، گروه فنی مهندسی آکسایا به صورت کامل به مشتریان خود خدماتی مانند مشاوره، طراحی، نصب، پیکربندی، آموزش و پشتیبانی فنی ارائه می‌دهد.

مهم‌ترین مرحله در پشتیبانی و راه‌اندازی سیستم‌های ویپ VoIP در گروه فنی مهندسی آکسایا، مشاوره است. در این مرحله، با توجه به نیازهای مشتریان، تیم فنی آکسایا با آن‌ها مشورت می‌کند و بهترین گزینه‌های موجود را به آن‌ها پیشنهاد می‌دهد. پس از مشخص شدن نیازهای مشتری، تیم فنی آکسایا به طراحی سیستم ویپ VoIP می‌پردازد.

پس از طراحی، تیم فنی آکسایا به نصب و پیکربندی سیستم می‌پردازد. در این مرحله، سخت‌افزار و نرم‌افزارهای لازم را بر روی سرورهای مشتری نصب و پیکربندی می‌کند و سپس سیستم را به شبکه مشتری متصل می‌کند.

پس از نصب و پیکربندی، تیم فنی آکسایا به آموزش کاربران سیستم می‌پردازد. در این مرحله، به کاربران سیستم آموزش داده می‌شود که چگونه از سیستم استفاده کنند و با ابزارهای مختلف آن آشنا شوند.

4- VoIP مناسب چه کسب و کار هایی است؟

کسب و کارهایی که با تعداد بالایی از تماس های تلفنی سروکار دارند، طبیعتاً برای خدمات VoIP مناسب هستند. حتی ابتدایی‌ترین پلت‌فرم VoIP باید به شما این امکان را دهد که گزارش‌های دقیق تماس‌های تلفنی را نگه دارید، اطلاعات تماس را ذخیره کنید، تماس ها را ضبط و ذخیره کنید و …. تمامی این موارد از نظر فنی ویژگی های نسبتاً ساده ای هستند، اما می توانند برای یک تجارت فوق العاده مفید باشند. در ادامه چند نمونه از مشاغلی که می توانند از VoIP استفاده کنند آورده شده است:

• فروشگاه های اینترنتی با اندازه ی متوسط تا بزرگ

هر کسب‌وکاری، صرف‌نظر از اینکه چه محصولاتی را می‌فروشد، در مقطعی باید با پشتیبانی مشتری سر و کار داشته باشید. به این ترتیب، توانایی ارائه پشتیبانی تلفنی می تواند شما را یک پله بالاتر از رقبا قرار دهد.

• وب سایت های رستوران با سیستم های رزرواسیون

بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای انجام رزرو تماس بگیرند، حتی اگر یک سیستم آنلاین برای انجام این کار ارائه دهید. با یک سیستم VoIP، می‌توانید این امور را بهتر مدیریت کنید.

• مدیریت همزمان چندین شعبه

اگر شما صاحب کسب و کاری هستید که همزمان باید شعبه های مختلفی را اداره کنید و نیاز به یک تلفن جامع برای تمامی شعبه های خود نیاز دارید VoIP مناسب ترین گزینه برای شماست! تلفن های فیزیکی در هر دفتر وهر داخلی به یک شماره محدود می شوند. با این حال، VOIP استفاده از یک سیستم تلفنی را برای چندین مکان تجاری امکان پذیر می کند. چه فروشگاه دومی را افتتاح کرده باشید، چه دفاتر محلی را اداره می‌کنید یا مجموعه‌ای از امتیازات را مدیریت می‌کنید، VOIP از یک PBX مجازی برای ارائه یک سیستم تلفن یکپارچه به همه مکان‌ها استفاده می‌کند.

• کارمندان دورکار

یکی از بزرگترین چالش های تیمی که به صورت دورکاری کار می کنند، شماره تلفن های تجاری است. هیچ راهی برای کارمندان دورکار وجود ندارد که تماس های اداری را با تلفن های منزل خود پاسخ دهند. VOIP، این مسئله را حل می کند. به کارمندان دورکار یک شماره VOIP اختصاص داده می شود تا با استفاده از آن بتوانند از هر رایانه یا دستگاهی در اینترنت به آن شماره دسترسی داشته باشند.

• رانندگان وسایل نقلیه

اگر هر نوع ناوگان تجاری را اداره می کنید، VOIP این امکان را به شما می دهد تا تیم خود را در جاده ها متصل نگه دارید. شماره های مجازی را می توان به تلفن ها و تبلت های کاری رانندگان ناوگان شما متصل کرد تا هر تیم حتی زمانی که در مسیرهای روزانه ی خود هستند در شبکه باقی بماند.

• سفر تجاری

اعزام کارمندان به سفرهای کاری دلیل دیگری برای انتخاب VOIP است. سفرهای کاری اغلب مستلزم این است که کارمندان از هتل ها، فرودگاه ها و مکان های اداری دورافتاده دور از دفتر معمول خود در تماس باشند و به کار خود ادامه دهند.

VoIP به شما امکان می دهد شماره ها را اختصاص دهید، به تماس ها پاسخ دهید و ارتباطات را از داشبورد مرکزی مدیریت کنید. علاوه بر این، اعضای تیمی که در مکان‌های مختلف کار می‌کنند، می‌توانند شماره تلفن شخصی یکسانی را بدون توجه به اینکه از چه دفتری به تلفن پاسخ می‌دهند، نگه دارند.

البته چندین کسب و کار دیگر نیز وجود دارند که می توانند از VoIP بهره مند شوند. با این حال، این مثال ها باید به شما ایده ی خوبی در مورد اینکه آیا VoIP می تواند برای شما مناسب باشد یا خیر، بدهد.

5- سرویس های برتر VoIP

وقتی صحبت از خدمات کسب و کار VoIP به میان می آید، گزینه های زیادی با قیمت های مختلف برای انتخاب دارید،در ادامه به چند مورد از برترین سرویس های VoIP خواهیم پرداخت.

1. RingCentral

RingCentral یک سیستم VoIP را به شما ارائه می دهد که تنظیم و فعال کردن آن آسان است. این سیستم به شما امکان این را می دهد تا از طریق مجموعه برنامه های کاربردی خود، تماس های تجاری خود را از هر تلفن هوشمند یا رایانه ای انجام دهید. با RingCentral می توانید به تماس های تلفنی معمولی پاسخ دهید، به کنفرانس های ویدیویی بپیوندید و پیام های خود را ارسال کنید. افزودن اپراتورهای جدید به تیم خود از طریق RingCentral ساده است. تنها کاری که آنها باید انجام دهند این است که برنامه مورد نیاز را نصب کنند و پس از آن شما آنها را به تیم خود اضافه کنید. اگر به دنبال چیزی هستید که برای شروع گیج کننده نباشد، این سیستم برای شما عالی است.

2. Vonage

Vonage مجموعه ی کاملی از برنامه های کاربردی ابری را ارائه می دهد تا به شما کمک کند کسب و کار خود را حرفه ای تر مدیریت کنید. با این حال، علت اصلی پرفروش بودن این سرویس ارتباطات است. با Vonage، می‌توانید تمام جزئیات، از تنظیم پیام‌های تبریک گرفته تا تغییر مسیر فوری تماس‌ها، تعیین کنید. اگر تماسی را قادر به پاسخگویی نبودید، Vonage به شما امکان می‌دهد با استفاده از فایل‌های صوتی، پست‌های صوتی را از طریق ایمیل دریافت کنید. هنگامی که شخص دیگری با مشتری مهمی در تماس است، می‌توانید هر زمان که بخواهید وارد مکالمه شوید و حتی از یک کانال خصوصی برای صحبت با نماینده خود بدون اینکه مشتری گوش کند استفاده کنید Vonage. پر از ویژگی های کوچکی از این دست است که آن را به گزینه ای عالی برای مشاغل باحجم بالای تماس های تلفنی تبدیل کرده است.

3. Intermedia

علاوه بر اینکه اینترمدیا به شما این امکان را می‌دهد تماس‌های آنلاین بگیرید، بکاپ گیری از فایل‌ها و همگام‌سازی، ایمیل و راه‌حل‌های امنیتی را نیز ارائه می‌دهد. با اینترمدیا، می توانید تمام تماس های خود را از یک کنترل پنل مدیریت کنید برای انجام اینکار شما می توانید از دستگاه های تلفن همراه و دسکتاپ به آن دسترسی داشته باشید. هنگامی که شخصی با شما تماس می گیرد، سیستم ، تماس را به تمام نمایندگان موجود شما هدایت می کند تا زمانی که کسی آن تماس را پاسخ دهد. اگر کسی در دسترس نباشد، آن را به تعداد دلخواهی که شما تعیین می کنید ارسال خواهد کرد. برخلاف سایر پلتفرم‌ها، اینترمدیا همچنین امکان راه‌اندازی تلفن‌های دارای VoIP را از طریق پلتفرم خود در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر یک کسب و کار در مقیاس بزرگ دارید و نمی خواهید کارمندانتان از تلفن های هوشمند خود برای برقراری تماس استفاده کنند، اینتر مدیا گزینه ای ایده آل است.

4. Nextiva

Nextiva با تمام ویژگی‌های ضروری مورد نیاز شما از جمله مسیریابی تماس، تماس‌های صوتی نامحدود داخلی، پیام‌های SMS تجاری نامحدود، پست صوتی به ایمیل/متن، انتقال شماره، شناسه تماس‌گیرنده، ارسال تماس، احوالپرسی سفارشی، مهماندار خودکار، نگه‌داشتن موسیقی، ضبط تماس، فکس آنلاین VoIP، برنامه افزودنی تلفن برای اعضای تیم و…ارائه می‌شود.

شما می توانید به راحتی تماس ها را با استفاده از سیستم موجود و شبکه محلی خود به بخش ها و کارمندان مختلف منتقل کنید.
Nextiva همچنین دارای چندین ویژگی پیشرفته مفید است. به عنوان مثال، شما می توانید سیستم تلفن VoIP خود را با چت آنلاین و به سیستم CRM خود متصل کنید تا به شما در ایجاد یک سیستم ارتباطی یکپارچه کمک کند.

6- نحوه برقراری تماس با استفاده از VoIP

برای برقراری تماس با استفاده از VoIP، ابتدا به یک سرویس تلفن تجاری VoIP نیاز دارید. شما همچنین نیاز به اتصال اینترنت با پهنای باند خوب دارید.
سپس، می توانید با استفاده از VoIP با هر یک از دستگاه های زیر تماس برقرار کنید:

  • گوشی تلفن شما می تواند با استفاده از ATA (آداپتور تلفن آنالوگ) به سیستم VoIP متصل شود که به آن آدرس IP می دهد. در اصل، شما فقط گوشی خود را به جای اینکه مستقیماً به پریز دیواری خود متصل کنید، به ATA وصل کنید.
  • تلفن IP مخصوص مانند یک تلفن آنالوگ معمولی کار می کند. این گوشی دارای دکمه هایی است که در پایه شارژ قرار می گیرد. با این حال، به جای کانکتور تلفن RJ-11، تلفن IP دارای کانکتور RJ-45 است. این بدان معنی است که به یک پورت اینترنت در روتر شما وصل می شود، نه به کانکتور تلفن.
  • کامپیوتر به برنامه ای نیاز دارد که به شما امکان برقراری تماس از طریق VoIP تماس را بدهد. گاهی اوقات به آن “نرم افزار” می گویند. البته به یک کارت صدا به اضافه هدست یا میکروفون و بلندگو هم نیاز دارید. اکثر شرکت های معروف برنامه هایی برای ویندوز و مک دارند.
  • تلفن همراه شما هم به برنامه مناسب و اتصال وای فای نیاز دارد. همچنین می توانید از طرح داده تلفن همراه با سرعت 4G یا بالاتر استفاده کنید. اکثر برنامه‌های VoIP روی همه تلفن‌های هوشمند مانند دستگاه‌های تلفن همراه Android و Apple iPhone (iOS) کار می‌کنند.

7- وویپ چگونه کار می کند؟

VoIP صدای شما را به فرمت دیجیتال تبدیل می کند، آن را فشرده می کند و از طریق اینترنت ارسال می کند. هر جا که یک اتصال اینترنت مانند DSL، کابل یا فیبر دارید، می توانید از VoIP استفاده کنید.

چند مرحله اساسی وجود دارد:

1. تلفن شما به سوئیچ یا روتر شما در شبکه محلی (LAN) متصل می شود.
2. وقتی شماره تلفنی را می گیرید، تلفن IP شما به ارائه دهنده خدمات VoIP شما می گوید که با طرف مقابل تماس بگیرد.
3. سرویس VoIP شما تماس را برقرار می کند و بسته های داده را از تلفن IP شما مبادله می کند.
4. تلفن VoIP شما این سیگنال های دیجیتال را به صدایی که می توانید بشنوید تبدیل می کند.

بیش از دو دهه پیش، برای استفاده از VoIP به تجهیزات گران قیمت و اختصاصی نیاز داشتید. امروزه VoIP بر اساس استانداردهای باز مانند پروتکل شروع جلسه (SIP) ساخته شده است. SIP قابلیت همکاری کامل بین تلفن های رومیزی، تلفن های کنفرانس و برنامه های VoIP را فراهم می کند.

8- برای راه اندازی VoIP به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟

• برای راه اندازی اولیه، فقط به یک اشتراک در ارائه دهنده VoIP کسب و کار خود و یک دستگاه برای برقراری تماس نیاز دارید. این دستگاه می تواند یک تلفن رومیزی، یک تلفن نرم افزاری در لپ تاپ یا یک برنامه VoIP در تلفن همراه شما باشد.

با فرض اینکه از قبل دسترسی و یک روتر دارید، به تجهیزات دیگری نیاز ندارید.

• اگر VoIP را برای شرکت خود مدیریت می کنید، می توانید از فایروال جداگانه یا سوئیچ برای روتر خود استفاده کنید. اگر تلفن های آنالوگ یا دستگاه های دیگری دارید که می خواهید نگه دارید، از آداپتور تلفن آنالوگ (ATA) استفاده کنید. این آداپتورهای کوچک VoIP شما را به خدمات و دستگاه های تلفن سنتی مانند دستگاه های فکس قدیمی و سیستم های هشدار متصل می کنند.

9- مزایای VoIP

از مزایای تلفن VoIP می توان به نصب آسان، شماره تلفن مجازی، یکپارچه سازی ساده و موارد دیگر اشاره کرد

1. قیمت پایین تر – هزینه تماس را تا 50٪ کاهش می دهد. هزینه های نگهداری و تعمیر در محل را نیز کاهش می دهد.
2. صدای با کیفیت بالا – اتصال به اینترنت کیفیت تماس HD را فعال می کند.
3. ویژگی‌های پیشرفته – ویژگی‌های ممتازی مانند پاسخگویی خودکار، ضبط تماس و صف انتظار تماس را ارائه می‌دهد.
4. تماس‌های بین‌المللی ارزان – نرخ بین‌المللی برای تماس را کاهش می دهد.
5. راه اندازی آسان – برای راه اندازی فقط نیاز به اتصال به اینترنت و یک تلفن نرم افزاری یا گوشی است.
6. سازگار با راه دور – با VoIP شما می توانید از خدمات تلفن خود در هر کجا که کار می کنید استفاده کنید.

تلفن های رومیزی VoIP گران نیستند. حتی می توانید آنها را به صورت رایگان از ارائه دهنده خدمات تلفن خود دریافت کنید. به علاوه، آنها اغلب شامل یک برنامه تلفن همراه هستند که می توانید به جای استفاده از یک گوشی سنتی، روی دسکتاپ یا دستگاه تلفن همراه خود برای برقراری تماس نصب کنید.

10- معایب VoIP

تنها نقطه ضعف واقعی استفاده از VoIP به جای سیستم تلفن سنتی این است که برای کیفیت تماس به اتصال اینترنت خود متکی هستید. قبل از اینکه به VoIP بروید، حتماً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اگر یک اتصال پر سرعت دارید، نگرانی برای شما وجود نخواهد داشت، اما همیشه بهتر است قبل از استفاده اتصال خود را بررسی کنید.
بهترین راه برای بررسی سرعت و پایداری شبکه، انجام تست کیفیت VoIP است. این یک روش مطمئن و دقیق برای آزمایش ظرفیت شبکه شما و کیفیت تماس مورد انتظار است. این تست مشکلات احتمالی را بررسی می کند:

• تاخیر
• پهنای باند
• مشکلات SIP ALG
• از دست دادن بسته

هر یک از این موارد می تواند بر کیفیت صدا تأثیر بگذارد، بنابراین بهتر است شبکه خود را در مراحل اولیه راه اندازی VoIP بررسی و عیب یابی کنید.

از دیگر معایب VoIP می توان این را هم در نظر گرفت که به عنوان یک سرویس اینترنتی، در برابر حملات سایبری آسیب پذیر است. خطرات امنیتی متعددی از جمله حملات DOS و استراق سمع وجود دارد. با این حال، اکثر ارائه دهندگان خدمات قابل اعتماد و سیستم های نرم افزاری و اقداماتی را برای محافظت در برابر چنین آسیب پذیری هایی اجرا می کنند.

11- بهترین ویژگی های سیستم تلفن وویپ

در اینجا به بررسی محبوب ترین ویژگی های VoIP خواهیم پرداخت که مشاغل با استفاده از آنها لذت خواهند برد.

1. متصدی خودکار

یک متصدی خودکار به شما امکان می‌دهد گزینه‌هایی را که تماس‌گیرندگان هنگام تماس با کسب و کار شما می‌شنوند، دسته بندی کنید.
مثلا:
برای برقراری ارتباط با واحد فروش گزینه 1 را فشار دهید
برای برقراری ارتباط با واحد پشتیبانی گزینه 2 را فشار دهید
و…
می‌توانید انتخاب کنید که تماس‌ها را به بخش‌های خاص یا افرادی که برای نوع خاصی از پرس و جو مناسب هستند، هدایت کنید. از آنجایی که می توانید تمام اجزای VoIP را از طریق یک مرورگر وب پیکربندی کنید، می توانید هر چند وقت که دوست دارید آنها را تغییر دهید.

2. برنامه های موبایل و دسکتاپ

برنامه های موبایل و دسکتاپ به شما امکان می دهند از خدمات تلفن VoIP خود بدون گوشی VoIP استفاده کنید.
برنامه‌های VoIP برای فروشندگان و تکنسین‌هایی که در حال حرکت کار می‌کنند، و همچنین کارمندان دور کار، ایده‌آل هستند. این برنامه‌ها تضمین می‌کنند که همه ی افراد شرکت شما، بدون توجه به مکانی که در آن هستند، دسترسی داشته باشند.
هنگام راه اندازی VoIP، بررسی کنید که چه کسی به یک گوشی فیزیکی نیاز دارد تا ببینید آیا می توانید از قبل در هزینه ی خود صرفه جویی کنید.

3. کیفیت تماس HD

هر تماس VoIP از طریق اتصال پایدار اینترنت از کیفیت تماس HD بهره می برد. شما مکالمات شفافی با همکاران و مشتریان دارید. در عین حال، شما به عنوان یک کسب و کار معتبری دیده می شوید که بر ارائه تجربه ارتباط با کیفیت تمرکز دارد.

4. ارتباطات یکپارچه

ارتباطات یکپارچه به عنوان یک سرویس (UCaaS) روش‌های ارتباطی مختلف مانند پیام‌رسانی فوری، تماس‌ها و کنفرانس ویدیویی را در یک پلتفرم واحد ترکیب می‌کند. با ویژگی‌هایی مانند ضبط تماس، گزارش‌گیری و پست صوتی، VoIP ایده آل ترین سرویس است.

5. رمزگذاری تماس و امنیت VoIP

اینترنت مستعد نقص امنیتی است. هر تماسی که از طریق اینترنت انجام می شود باید ایمن باشد. استفاده از VoIP به این معنی است که همه چیز رمزگذاری شده است. هیچ کس به مکالمات شما دسترسی ندارد.
به عنوان مثال، شما با یک همکار در دفتر خود تماس می گیرید. گزارش‌های تماس، تاریخ و مدت تماس را نشان می‌دهد، اما محتوا قابل مشاهده نیست.

6. ضبط تماس

VoIP یک قدم فراتر می رود و به شما امکان می دهد در صورتی که بخواهید محتوای شما برای اهداف کیفی یا نظارتی نظارت شود، تماس ها را ضبط کنید. این گزینه‌های اولیه ضبط تماس را ارائه می‌دهد، جایی که تماس‌ها در یک پورتال مبتنی بر ابر ذخیره می‌شوند و بعداً برای دانلود آماده می‌شوند.
همچنین می‌توانید ضبط تماس پیشرفته را انتخاب کنید، از جمله ویژگی‌هایی مانند تجزیه و تحلیل احساسات برای مشتریان ناراضی یا ایجاد فرصت‌های فروش.

2- خدمات وویپ آکسایا

گروه فنی مهندسی آکسایا به عنوان یکی از ارائه دهندگان خدمات ویپ، ارائه خدمات پشتیبانی و راه اندازی سیستم ویپ را نیز به عهده دارد. این خدمات عبارتند از:

  • نصب و راه اندازی سیستم ویپ: گروه فنی مهندسی آکسایا با توجه به نیازها و محدودیت‌های موجود در سازمان، سیستم ویپ را نصب و راه اندازی می کند.
  • تنظیمات سیستم ویپ: پس از نصب و راه اندازی سیستم ویپ، تنظیمات مربوط به آن توسط گروه فنی مهندسی آکسایا انجام می شود. این تنظیمات شامل تنظیمات شبکه، تنظیمات امنیتی و تنظیمات مربوط به انتقال تماس‌ها می شود.
  • موزش کاربران: گروه فنی مهندسی آکسایا با هدف استفاده بهینه از سیستم ویپ، برای کاربران آموزش های لازم را ارائه می دهد.
  • پشتیبانی فنی: پس از نصب و راه اندازی سیستم ویپ، گروه فنی مهندسی آکسایا پشتیبانی فنی ویپ را انجام می دهد. این پشتیبانی شامل رفع اشکالات و مشکلات موجود در سیستم ویپ است.
  • ارتقاء سیستم ویپ: گروه فنی مهندسی آکسایا به منظور بهینه سازی کارایی و کاهش مشکلات موجود در سیستم ویپ، اقدام به ارتقاء آن می کند. این ارتقاء شامل به روز رسانی نرم افزارها و سخت افزارهای مربوط به سیستم ویپ است.

به طور کل با توجه به نیاز سازمان، گروه فنی مهندسی آکسایا بسته به نیاز مشتری، می تواند راه حل های مختلفی ارائه دهد.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر:

  • اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها
اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها

آوریل 27, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که به حسگرها، نرم افزارها و سایر فناوری ها مجهز شده اند. این اشیا که به اینترنت متصل هستند، می توانند داده های بلادرنگ [...]

  • استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب
استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب

آوریل 8, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: تصمیم گیری در مورد سیستم ذخیره سازی مناسب، می تواند یک تصمیم پیچیده باشد، زیرا باید هزینه ها، ظرفیت های ذخیره سازی مورد نیاز و الزامات مقیاس پذیری را متعادل کند. سه گزینه [...]

  • بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان
بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان

آوریل 3, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: مراکز درمانی و گروه های تخصصی معمولاً تیم های بازاریابی اختصاصی برای کمک به رشد کسب و کار خود ندارند. بنابراین ایمیل مارکتینگ گزینه خوبی است  و درواقع یک سرمایه گذاری نسبتاً معقول [...]

  • فایروال چیست؟ انواع، ساختار، کاربرد و روش های تحویل
فایروال چیست؟ انواع، ساختار، کاربرد و روش های تحویل

مارس 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: فایروال یک دستگاه امنیت شبکه است که ترافیک ورودی و خروجی را بر اساس سیاست های امنیتی از پیش تعیین شده‌ی یک سازمان، نظارت و فیلتر می کند. در ساده ترین حالت، فایروال [...]