رایانش ابری چیست؟ + انواع، مزایا و کاربردها

رایانش ابری چیست؟ + انواع، مزایا و کاربردها

رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری ارائه خدمات محاسباتی از جمله سرورها، ذخیره‌سازی، پایگاه‌های اطلاعاتی، شبکه، نرم‌افزار، تجزیه و تحلیل و اطلاعات از طریق اینترنت (“ابر”) برای ارائه نوآوری سریع‌تر، منابع انعطاف‌پذیر و صرفه‌جویی در مقیاس است. رایانش ابری تحویل بر اساس تقاضای منابع فناوری اطلاعات از طریق اینترنت با قیمت‌های پرداختی است. به جای خرید، مالکیت و نگهداری مراکز داده فیزیکی و سرورها، می‌توانید به خدمات فناوری، مانند قدرت محاسباتی، ذخیره‌سازی و پایگاه‌های داده، بر اساس نیاز از یک ارائه‌دهنده ابری دسترسی داشته باشید.

محاسبات ابری چگونه کار می کند؟

شرکت‌ها به جای داشتن زیرساخت‌های محاسباتی یا مراکز داده، می‌توانند از یک ارائه‌دهنده خدمات ابری به هر چیزی از برنامه‌ها گرفته تا ذخیره‌سازی دسترسی داشته باشند. یکی از مزایای استفاده از خدمات رایانش ابری این است که شرکت‌ها می‌توانند از هزینه‌های اولیه و پیچیدگی مالکیت و نگهداری زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود اجتناب کنند و در عوض به سادگی برای آنچه استفاده می‌کنند، در هنگام استفاده از آن، هزینه پرداخت کنند.

به نوبه خود، ارائه دهندگان خدمات رایانش ابری می توانند با ارائه خدمات مشابه به طیف گسترده ای از مشتریان، از صرفه های مقیاس قابل توجهی بهره مند شوند.

چه خدمات رایانش ابری در دسترس است؟

خدمات رایانش ابری در حال حاضر طیف گسترده ای از گزینه ها را پوشش می دهد، از اصول ذخیره سازی، شبکه و قدرت پردازش گرفته تا پردازش زبان طبیعی و هوش مصنوعی و همچنین برنامه های اداری استاندارد. تقریباً هر سرویسی که نیازی به نزدیک بودن فیزیکی به سخت‌افزار رایانه‌ای که استفاده می‌کنید نباشد، اکنون می‌تواند از طریق ابر ارائه شود – حتی محاسبات کوانتومی.

نمونه هایی از رایانش ابری چیست؟

نمایی خیالی از ابر

رایانش ابری زیربنای تعداد زیادی از خدمات است. این شامل خدمات مصرف‌کننده مانند جی‌میل یا پشتیبان‌گیری ابری از عکس‌های گوشی هوشمند شما می‌شود، البته خدماتی که به شرکت‌های بزرگ اجازه می‌دهد همه داده‌های خود را میزبانی کنند و همه برنامه‌های خود را در فضای ابری اجرا کنند. به عنوان مثال، نتفلیکس برای اجرای سرویس پخش ویدئوی خود و سایر سیستم های تجاری خود به خدمات رایانش ابری متکی است.

رایانش ابری در حال تبدیل شدن به گزینه پیش‌فرض برای بسیاری از برنامه‌ها است: فروشندگان نرم‌افزار به طور فزاینده‌ای برنامه‌های خود را به‌عنوان خدمات از طریق اینترنت به جای محصولات مستقل ارائه می‌کنند، زیرا سعی می‌کنند به یک مدل اشتراک تغییر کنند. با این حال، محاسبات ابری جنبه‌های منفی بالقوه‌ای دارد، زیرا می‌تواند هزینه‌های جدید و خطرات جدیدی را برای شرکت‌هایی که از آن استفاده می‌کنند، ایجاد کند.

چرا به آن رایانش ابری می گویند؟

یک مفهوم اساسی در پشت رایانش ابری این است که مکان سرویس و بسیاری از جزئیات مانند سخت افزار یا سیستم عاملی که روی آن اجرا می شود، تا حد زیادی برای کاربر بی ربط است. با در نظر گرفتن این موضوع استعاره ابر از شماتیک های قدیمی شبکه مخابراتی گرفته شده است، که در آن شبکه تلفن عمومی (و بعداً اینترنت) اغلب به عنوان یک ابر نمایش داده می شد تا نشان دهد که مکان اهمیتی ندارد – فقط ابری از چیزها البته این یک ساده سازی بیش از حد است. برای بسیاری از مشتریان، مکان خدمات و داده های آنها یک مسئله کلیدی است.

تاریخچه رایانش ابری چیست؟

نمایی از عملکرد رایانش ابری

رایانش ابری به عنوان یک اصطلاح از اوایل دهه 2000 وجود داشته است، اما مفهوم محاسبات به عنوان یک سرویس برای مدت بسیار طولانی تر وجود داشته است – در دهه 1960، زمانی که دفاتر رایانه به شرکت ها اجازه می دادند زمان را بر روی یک پردازنده مرکزی اجاره کنند. به جای اینکه مجبور باشند خودشان یکی بخرند.

این سرویس‌های «اشتراک‌گذاری زمانی» تا حد زیادی با ظهور رایانه شخصی، که داشتن رایانه را بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر کرد، و سپس با ظهور مراکز داده شرکت‌ها که در آن شرکت‌ها مقادیر زیادی داده را ذخیره می‌کنند، پیشی گرفت.

اما مفهوم دسترسی اجاره ای به توان محاسباتی بارها و بارها مطرح شده است – در ارائه دهندگان خدمات کاربردی، محاسبات ابزار، و محاسبات شبکه ای در اواخر دهه 1990 و اوایل دهه 2000. این امر توسط محاسبات ابری دنبال شد که با ظهور نرم افزار به عنوان یک سرویس و ارائه دهندگان محاسبات ابری در مقیاس ابری مانند خدمات وب آمازون، واقعاً جا افتاد.

ابر چقدر مهم است؟

ایجاد زیرساخت برای پشتیبانی از رایانش ابری اکنون بخش قابل توجهی از تمام هزینه‌های فناوری اطلاعات را به خود اختصاص می‌دهد، در حالی که هزینه‌های سنتی و داخلی IT اتلاف می‌شود، زیرا بارهای کاری محاسباتی همچنان به سمت فضای ابری حرکت می‌کنند، خواه این خدمات ابر عمومی ارائه شده توسط فروشندگان باشد یا ابرهای خصوصی. توسط خود شرکت ها ساخته شده است.

در واقع، به طور فزاینده‌ای واضح است که وقتی صحبت از پلتفرم‌های محاسباتی سازمانی می‌شود، چه بخواهیم چه نخواهی، ابر برنده شده است. تحلیلگر فناوری گارتنر پیش‌بینی می‌کند که تا سال 2025 نیمی از هزینه‌ها در نرم‌افزارهای کاربردی، نرم‌افزارهای زیرساخت، خدمات فرآیندهای تجاری و بازارهای زیرساخت سیستم به فضای ابری منتقل می‌شود که این رقم در سال 2022 41 درصد بود. تخمین می‌زند که تقریباً دو سوم هزینه‌ها بر روی نرم افزارهای کاربردی از طریق محاسبات ابری خواهد بود، از 57.7 درصد در سال 2022.

ارائه دهندگان برتر فناوری محاسبات ابری

ارائه دهندگان برتر ابر: AWS، Microsoft Azure، Google Cloud، Hybrid، پخش کننده های SaaS

در اینجا نگاهی به نحوه انباشته شدن رهبران ابری، بازار هیبریدی، و بازیکنان SaaS که شرکت شما را اداره می کنند و همچنین آخرین حرکت های استراتژیک آنها می اندازیم.

این تغییری است که تنها در سال‌های 2020 و 2021 شتاب گرفت زیرا کسب‌وکارها برنامه‌های تحول دیجیتال خود را در طول همه‌گیری تسریع کردند. قرنطینه‌ها در سرتاسر همه‌گیری به شرکت‌ها نشان داد که دسترسی به زیرساخت‌های محاسباتی، برنامه‌ها و داده‌هایشان از هر جایی که کارکنانشان کار می‌کنند – و نه فقط از یک دفتر – چقدر مهم است.

گارتنر گفت که تقاضا برای قابلیت‌های یکپارچه‌سازی، فرآیندهای کاری چابک و معماری قابل ترکیب، تغییر مداوم به سمت ابر را هدایت می‌کند.

مقیاس مخارج ابری همچنان در حال افزایش است. برای سال 2021، تحلیلگر فناوری IDC انتظار دارد که هزینه‌های زیرساخت ابری 8.3 درصد در مقایسه با سال 2020 رشد کند و به 71.8 میلیارد دلار برسد، در حالی که انتظار می‌رود زیرساخت‌های غیر ابری تنها با 1.9 درصد رشد به 58.4 میلیارد دلار برسد. در درازمدت، تحلیلگر انتظار دارد هزینه‌های مربوط به زیرساخت‌های محاسباتی و ذخیره‌سازی ابری شاهد نرخ رشد سالانه 12.4 درصدی در دوره 2020-2025 باشد که در سال 2025 به 118.8 میلیارد دلار خواهد رسید و 67.0 درصد از کل هزینه‌های زیرساخت محاسباتی و ذخیره‌سازی را به خود اختصاص خواهد داد. . هزینه‌های زیرساخت‌های غیر ابری در مقایسه با آن نسبتاً ثابت خواهد بود و در سال 2025 به 58.6 میلیارد دلار خواهد رسید.

همه پیش‌بینی‌ها در مورد هزینه‌های رایانش ابری در یک جهت هستند، حتی اگر جزئیات کمی متفاوت باشند. حرکتی که آنها توصیف می کنند یکسان است: تحلیلگر فناوری Canalys گزارش می دهد که هزینه خدمات زیرساخت ابری در سراسر جهان برای اولین بار در سه ماهه چهارم 2021 از 50 میلیارد دلار در یک سه ماهه گذشته است.
هزینه خدمات زیرساخت ابری با رشد 35 درصدی به 191.7 میلیارد دلار رسید

Canalys استدلال می کند که در حال حاضر فرصت رشد جدیدی برای ابر در افق وجود دارد، به شکل واقعیت افزوده و مجازی و متاورس. این تحلیلگر گفت: “این یک محرک قابل توجه برای هزینه خدمات ابری و استقرار زیرساخت در دهه آینده خواهد بود. از بسیاری جهات، متاورس با قابلیت های پیشرفته و نرخ مصرف محاسباتی تقویت شده به اینترنت امروزی شباهت خواهد داشت.”

AWS ،Azure و Google Cloud چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

سه شرکت بزرگ ابری همگی نقاط قوت خود را دارند. AWS معتبرترین بازیکن است و پشت توانایی آمازون برای حمایت از نوسانات فصلی عظیم در تقاضای مصرف کنندگان بود. اولین حضور در بازار با خدمات ابری و تلاش سخت برای به دست آوردن سهم بازار، آن را به رهبر بازار تبدیل کرده است و به نوآوری خود ادامه می دهد.
Azure مایکروسافت به بخش اصلی استراتژی مایکروسافت تبدیل شده است و این شرکت محصولاتی برای پشتیبانی از کسب‌وکارها در حین جابجایی آنها به ابر دارد.
Google Cloud کوچکترین در بین سه بازیکن بزرگ است، اما به وضوح قدرت غول تبلیغاتی آندروید را پشت سر دارد.

دیگر بازیگران اصلی رایانش ابری چه کسانی هستند؟

فراتر از این سه ابر کمپانی ، دیگرانی مانند Alibaba Cloud، IBM، Dell و Hewlett Packard Enterprise نیز وجود دارند که همگی می خواهند بخشی از پروژه ابری سازمانی باشند. و البته، از غول هایی مانند Salesforce گرفته تا استارت آپ های کوچک، تقریباً همه شرکت های نرم افزاری اکنون یک شرکت SaaS هستند.

عناصر اصلی رایانش ابری چیست؟

نمایی خیالی از کاربردهای رایانش ابری

رایانش ابری را می توان به تعدادی از عناصر تشکیل دهنده مختلف، با تمرکز بر بخش های مختلف پشته فناوری و موارد استفاده متفاوت، تقسیم کرد. بیایید با کمی جزئیات بیشتر به برخی از شناخته شده ترین آنها نگاهی بیندازیم.

زیرساخت به عنوان یک سرویس چیست؟

زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS) به بلوک‌های اساسی محاسباتی که می‌توان اجاره کرد اشاره دارد: سرورهای فیزیکی یا مجازی، ذخیره‌سازی و شبکه. این برای شرکت‌هایی جذاب است که می‌خواهند برنامه‌های کاربردی را از ابتدا بسازند و می‌خواهند تقریباً همه عناصر را خودشان کنترل کنند، اما به شرکت‌ها نیاز دارد که مهارت‌های فنی داشته باشند تا بتوانند خدمات را در آن سطح هماهنگ کنند.

پلتفرم به عنوان سرویس چیست؟

پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS) لایه بعدی است – و همچنین ذخیره سازی، شبکه و سرورهای مجازی زیربنایی، این لایه همچنین شامل ابزارها و نرم افزارهایی است که توسعه دهندگان برای ساخت برنامه های کاربردی نیاز دارند، که می تواند شامل میان افزار، مدیریت پایگاه داده باشد. ، سیستم عامل ها و ابزارهای توسعه.

نرم افزار به عنوان یک سرویس چیست؟

نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS) ارائه برنامه های کاربردی به عنوان یک سرویس است، احتمالاً نسخه ای از محاسبات ابری که اکثر مردم به طور روزانه به آن عادت دارند. سخت افزار و سیستم عامل زیربنایی به کاربر نهایی که از طریق مرورگر وب یا برنامه به سرویس دسترسی پیدا می کند، بی ربط است. اغلب بر اساس هر صندلی یا هر کاربر خریداری می شود.

SaaS بزرگترین بخش از هزینه های ابری است صرفاً به این دلیل که تنوع برنامه های ارائه شده از طریق SaaS بسیار زیاد است، از CRM مانند Salesforce تا Office 365 مایکروسافت.
IDC پیش‌بینی می‌کند که IaaS و PaaS با نرخ بالاتری نسبت به کل بازار ابری به رشد خود ادامه خواهند داد، زیرا انعطاف‌پذیری، انعطاف‌پذیری و چابکی تصمیمات پلتفرم فناوری اطلاعات را راهنمایی می‌کند.

محاسبات چند ابری چیست؟

در حالی که فروشندگان بزرگ ابری از ارائه تمام نیازهای محاسباتی مشتریان سازمانی خود بسیار خوشحال خواهند شد، کسب و کارها به طور فزاینده ای به دنبال توزیع بار در تعدادی از تامین کنندگان هستند. همه اینها منجر به ظهور چند ابری شده است. بخشی از این رویکرد اجتناب از قفل شدن تنها به یک فروشنده است (که می تواند منجر به هزینه های بالا و انعطاف ناپذیری شود که اغلب ادعا می شود ابر از آن اجتناب می کند) و بخشی از آن یافتن بهترین ترکیب از فناوری ها در سراسر جهان است.

این بدان معناست که امکان اتصال و ادغام خدمات ابری از چندین فروشنده چالشی جدید و فزاینده برای تجارت خواهد بود. مشکلاتی که در اینجا وجود دارد عبارتند از کمبود مهارت (فقدان کارگران با تخصص در چندین ابر) و تفاوت‌های گردش کار بین محیط‌های ابری. مشتریان همچنین می‌خواهند تمام زیرساخت‌های ابری مختلف خود را از یک مکان مدیریت کنند، ساخت برنامه‌ها و سرویس‌ها و سپس انتقال آن‌ها را آسان کنند، و اطمینان حاصل کنند که ابزارهای امنیتی می‌توانند در چند ابر کار کنند – که هیچ کدام در حال حاضر به خصوص آسان نیست.

مزایای رایانش ابری چیست؟

مزایای دقیق بسته به نوع سرویس ابری مورد استفاده متفاوت خواهد بود، اما اساساً استفاده از خدمات ابری به این معنی است که شرکت‌ها مجبور نیستند زیرساخت محاسباتی خود را بخرند یا حفظ کنند.

دیگر نیازی به خرید سرور، به‌روزرسانی برنامه‌ها یا سیستم‌های عامل، یا از کار انداختن و دور انداختن سخت‌افزار یا نرم‌افزار در زمانی که قدیمی هستند، وجود ندارد، زیرا همه این موارد توسط تأمین‌کننده مراقبت می‌شود. برای کاربردهای کالایی، مانند ایمیل، به جای تکیه بر مهارت های داخلی، تغییر به یک ارائه دهنده ابری منطقی است. شرکتی که در اجرای و ایمن سازی این خدمات تخصص دارد، احتمالاً مهارت ها و کارکنان با تجربه تری نسبت به استخدام یک کسب و کار کوچک دارد، بنابراین سرویس های ابری ممکن است بتوانند خدمات ایمن تر و کارآمدتر را به کاربران نهایی ارائه دهند.

استفاده از خدمات ابری به این معنی است که شرکت‌ها می‌توانند سریع‌تر در پروژه‌ها حرکت کنند و مفاهیم را بدون خرید طولانی و هزینه‌های اولیه بزرگ آزمایش کنند، زیرا شرکت‌ها فقط برای منابعی که مصرف می‌کنند پرداخت می‌کنند. این مفهوم چابکی تجاری اغلب توسط طرفداران ابر به عنوان یک مزیت کلیدی ذکر می شود. توانایی ارائه خدمات جدید بدون صرف زمان و تلاش مرتبط با تدارکات سنتی فناوری اطلاعات به این معنی است که اجرای سریعتر برنامه های جدید آسان تر است. و اگر مشخص شود که یک برنامه جدید بسیار محبوب است، ماهیت کشسانی ابر به این معنی است که افزایش سریع آن آسان تر است.

برای شرکتی با برنامه‌ای که بیشترین استفاده را دارد، مانند برنامه‌ای که فقط در زمان خاصی از هفته یا سال استفاده می‌شود، ممکن است به جای داشتن سخت‌افزار و نرم‌افزار اختصاصی، میزبانی آن در فضای ابری منطقی باشد. بیشتر اوقات بیکار ماندن انتقال به یک برنامه میزبانی ابری برای خدماتی مانند ایمیل یا CRM می‌تواند باری را بر دوش کارکنان داخلی IT بردارد، و اگر چنین برنامه‌هایی مزیت رقابتی زیادی ایجاد نکنند، تأثیرات کمی بر جای خواهند گذاشت. حرکت به سمت مدل خدمات همچنین هزینه ها را از مخارج سرمایه ای (سرمایه) به مخارج عملیاتی منتقل می کند که ممکن است برای برخی از شرکت ها مفید باشد.

مزایا و معایب Cloud Computing چیست؟

رایانش ابری لزوماً ارزان‌تر از سایر اشکال محاسباتی نیست، همانطور که اجاره همیشه ارزان‌تر از خرید در دراز مدت نیست. اگر یک برنامه دارای نیاز منظم و قابل پیش بینی برای خدمات محاسباتی باشد، ممکن است ارائه آن سرویس در داخل مقرون به صرفه تر باشد.

برخی از شرکت ها ممکن است تمایلی به میزبانی داده های حساس در سرویسی که رقبا نیز از آن استفاده می کنند، نداشته باشند. انتقال به یک برنامه SaaS همچنین ممکن است به این معنی باشد که شما از همان برنامه‌هایی به عنوان یک رقیب استفاده می‌کنید، که ممکن است ایجاد مزیت رقابتی را در صورتی که آن برنامه هسته اصلی تجارت شما باشد، دشوار کند.

اگرچه ممکن است شروع استفاده از یک برنامه ابری جدید آسان باشد، انتقال داده ها یا برنامه های موجود به ابر ممکن است بسیار پیچیده تر و گران تر باشد.
در یک گزارش، بخش قابل توجهی از کاربران باتجربه ابری گفتند که فکر می‌کنند هزینه‌های اولیه مهاجرت در نهایت بیشتر از پس‌اندازهای بلندمدت ایجاد شده توسط IaaS است.

و البته، فقط در صورت داشتن اتصال به اینترنت می توانید به برنامه های خود دسترسی داشته باشید.

پذیرش رایانش ابری با بودجه های فناوری اطلاعات چه می کند؟

رایانش ابری تمایل دارد هزینه‌ها را از capex به opex تغییر دهد، زیرا شرکت‌ها محاسبات را به‌عنوان یک سرویس خریداری می‌کنند تا به شکل سرورهای فیزیکی. این ممکن است به شرکت ها اجازه دهد تا از افزایش هزینه های IT که به طور سنتی با پروژه های جدید دیده می شود، اجتناب کنند.

البته، این بدان معنا نیست که رایانش ابری همیشه یا لزوماً ارزان‌تر از نگهداری برنامه‌ها در داخل است. ممکن است نگهداری آنها در داخل شرکت برای برنامه‌هایی با تقاضای قابل پیش‌بینی و پایدار برای توان محاسباتی، ارزان‌تر باشد (حداقل از نقطه نظر قدرت پردازش).

هزینه‌های رایانش ابری حتی سریع‌تر از حد انتظار در حال رشد است

چگونه یک مورد تجاری برای رایانش ابری ایجاد می کنید؟

برای ایجاد یک مورد تجاری برای انتقال سیستم ها به فضای ابری، ابتدا باید بفهمید که زیرساخت موجود شما واقعاً چه هزینه ای دارد. موارد زیادی برای فاکتور وجود دارد: موارد واضحی مانند هزینه اجرای مراکز داده و موارد اضافی مانند خطوط اجاره ای. هزینه سخت افزار فیزیکی – سرورها و جزئیات مشخصات مانند CPU ها، هسته ها و RAM، به علاوه هزینه ذخیره سازی. شما همچنین باید هزینه برنامه‌ها را محاسبه کنید، چه قصد دارید آن‌ها را تخلیه کنید، یا آن‌ها را بدون تغییر در فضای ابری میزبانی کنید، آنها را به طور کامل برای فضای ابری بازسازی کنید یا یک بسته کاملاً جدید SaaS بخرید. هر یک از این گزینه ها پیامدهای هزینه متفاوتی خواهند داشت. مورد کسب و کار ابری همچنین باید شامل هزینه‌های افراد (اغلب بعد از هزینه‌های زیرساختی) و مفاهیم مبهم‌تر مانند مزایای ارائه سریع‌تر خدمات جدید باشد. هر مورد کسب و کار ابری باید در جنبه‌های منفی بالقوه، از جمله خطر قفل شدن در یک فروشنده برای زیرساخت‌های فناوری شما نیز نقش داشته باشد (به چند ابری، در بالا مراجعه کنید).

امنیت رایانش ابری

بسیاری از شرکت‌ها همچنان نگران امنیت سرویس‌های ابری هستند، اگرچه نقض امنیت نادر است. اینکه چقدر رایانش ابری را ایمن می‌دانید تا حد زیادی به امنیت سیستم‌های موجود شما بستگی دارد.
با این حال، نگرانی‌ها در مورد امنیت، به‌ویژه برای شرکت‌هایی که داده‌های خود را بین بسیاری از سرویس‌های ابری جابجا می‌کنند، باقی می‌ماند، که منجر به رشد ابزارهای امنیتی ابری شده است،این ابزارها می توانند استفاده جعلی از داده ها در فضای ابری، دانلودهای غیرمجاز و بدافزارها را شناسایی کنند.
محاسبات محرمانه Azure: مایکروسافت امنیت داده های ابری را افزایش می دهد

هزینه های مهاجرت محاسبات ابری چقدر است؟

برای استارت آپ هایی که قصد دارند تمام سیستم های خود را در فضای ابری اجرا کنند، شروع کار بسیار ساده است. اما در اکثر شرکت‌ها، با برنامه‌ها و داده‌های موجود کار به این سادگی نیست، آن‌ها باید بررسی کنند که کدام سیستم‌ها بهتر است در حال اجرا باقی بمانند، مهاجرت به فضای ابری در صورت دست کم گرفتن مقیاس چنین پروژه‌هایی ممکن است برای شرکت‌ها یک حرکت بالقوه پرخطر و پرهزینه باشد.

یک نظرسنجی از 500 کسب‌وکار که اولین پذیرنده‌های ابری بودند، نشان داد که نیاز به بازنویسی برنامه‌ها برای بهینه‌سازی آن‌ها برای فضای ابری، یکی از بزرگترین هزینه‌ها است، به خصوص اگر برنامه‌ها پیچیده یا سفارشی‌شده باشند. یک سوم از کسانی که مورد بررسی قرار گرفتند، هزینه های بالا برای انتقال داده ها بین سیستم ها را به عنوان یک چالش در جابجایی برنامه های کاربردی حیاتی خود عنوان کردند. یافتن مهارت‌های مورد نیاز برای مهاجرت هم دشوار و هم پرهزینه است – و حتی زمانی که سازمان‌ها می‌توانند افراد مناسب را پیدا کنند، در معرض خطر دزدیده شدن توسط فروشندگان محاسبات ابری قرار می‌گیرند.
مهاجرت رایانش ابری: گران‌تر و پیچیده‌تر از آنچه فکر می‌کردید
مهاجرت‌های فناوری دردناک‌تر هستند و ابر آنها را آسان‌تر نمی‌کند

آینده رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری در حال رسیدن به نقطه‌ای است که احتمالاً بیش از اشکال سنتی ارائه برنامه‌ها و خدمات داخلی که برای دهه‌ها وجود داشته‌اند، هزینه‌های فناوری سازمانی را به خود اختصاص می‌دهد. با این حال، استفاده از ابر تنها زمانی افزایش می‌یابد که سازمان‌ها با این ایده که داده‌هایشان در جایی غیر از یک سرور در زیرزمین قرار دارند، راحت‌تر می‌شوند. و اکنون فروشندگان رایانش ابری به‌جای تمرکز صرف بر هزینه، به‌طور فزاینده‌ای از محاسبات ابری به عنوان عامل تحول دیجیتالی استفاده می‌کنند. حرکت به سمت فضای ابری می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا در فرآیندهای تجاری تجدیدنظر کنند و تغییرات تجاری را تسریع بخشند. برخی از شرکت‌هایی که نیاز به افزایش شتاب در برنامه‌های تحول دیجیتال خود دارند، ممکن است این استدلال را جذاب بدانند.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر:

  • اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها
اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها

آوریل 27, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که به حسگرها، نرم افزارها و سایر فناوری ها مجهز شده اند. این اشیا که به اینترنت متصل هستند، می توانند داده های بلادرنگ [...]

  • استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب
استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب

آوریل 8, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: تصمیم گیری در مورد سیستم ذخیره سازی مناسب، می تواند یک تصمیم پیچیده باشد، زیرا باید هزینه ها، ظرفیت های ذخیره سازی مورد نیاز و الزامات مقیاس پذیری را متعادل کند. سه گزینه [...]

  • بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان
بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان

آوریل 3, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: مراکز درمانی و گروه های تخصصی معمولاً تیم های بازاریابی اختصاصی برای کمک به رشد کسب و کار خود ندارند. بنابراین ایمیل مارکتینگ گزینه خوبی است  و درواقع یک سرمایه گذاری نسبتاً معقول [...]

  • فایروال چیست؟ انواع، ساختار، کاربرد و روش های تحویل
فایروال چیست؟ انواع، ساختار، کاربرد و روش های تحویل

مارس 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: فایروال یک دستگاه امنیت شبکه است که ترافیک ورودی و خروجی را بر اساس سیاست های امنیتی از پیش تعیین شده‌ی یک سازمان، نظارت و فیلتر می کند. در ساده ترین حالت، فایروال [...]