خدمات اکتیو شبکه چیست؟ راهنمای جامع

خدمات اکتیو شبکه
توسط منتشر شده در : فوریه 5, 2023دسته بندی: مقالات شبکهبدون دیدگاه on خدمات اکتیو شبکه چیست؟ راهنمای جامعنمایش: 1557
فهرست مطالب

مقدمه: در دنیای امروز، اکثر سازمان‌ها و شرکت‌ها برای انجام فعالیت‌هایشان به یک شبکه‌ی ارتباطی نیاز دارند. با افزایش تعداد دستگاه‌های متصل به شبکه، نیاز به تحلیل و پایش شبکه نیز افزایش می‌یابد. بنابراین، استفاده از خدمات اکتیو شبکه برای پایش و مدیریت شبکه‌ها ضروری است. همانطور که مشاغل و افراد بیشتری به فناوری وابسته می شوند، درک شبکه های اکتیو و پسیو امری ضروری است. زیرساخت شبکه، ستون هر سازمانی است و شناخت این نوع شبکه و قابلیت های آن بسیار مهم است. یک شبکه اکتیو بادوام این پتانسیل را دارد که روش طراحی و استفاده از پروتکل های شبکه را تغییر دهد و ورود عملکردهای جدید را تسریع بخشد. شبکه‌های اکتیو و پسیو برای عملکرد کسب‌وکارها ضروری شده‌اند. در ادامه، به بررسی خدمات اکتیو شبکه، مزایا و معایب آن و تعیین اینکه برای نیازهای سازمان شما مناسب‌ هست یا خیر خواهیم پرداخت.

1- شبکه چیست؟

یک شبکه از دو یا چند کامپیوتر تشکیل شده است که به منظور اشتراک گذاری منابع (مانند چاپگرها و …)، تبادل فایل ها یا اجازه ارتباطات الکترونیکی به یکدیگر متصل شده اند. رایانه های موجود در یک شبکه ممکن است از طریق کابل، خطوط تلفن، امواج رادیویی، ماهواره ها یا پرتوهای نور مادون قرمز به هم متصل شوند.

به زبان ساده، شبکه مجموعه ای از دستگاه های (devices) متصل به هم است که می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این شبکه می تواند فیزیکی باشد، مانند رایانه هایی که با کابل یا دستگاه های بی سیم از طریق بلوتوث یا وای فای متصل می شوند. شبکه‌ها را می‌توان برای اهداف بسیاری مانند اشتراک‌گذاری فایل‌ها، دسترسی به اینترنت یا برقراری ارتباط با دستگاه‌های دیگر استفاده کرد.

2- اکتیو شبکه چیست؟

اکتیو شبکه یک شبکه الکترونیکی با اجزای فعال مانند تقویت کننده ها، روترها، تکرار کننده ها، سوئیچ ها و هاب ها برای انتقال داده ها بین دستگاه ها است. این اجزای فعال سیگنال‌هایی را که از شبکه عبور می‌کنند، تقویت می‌کنند و تضمین می‌کنند که بدون از دست دادن کیفیت یا قدرت، به مقصد مورد نظر خود می‌رسند. اکتیو شبکه ها معمولاً در مشاغل بزرگتر، دانشگاه ها و سازمان های دولتی استفاده می شوند.

سیستم‌های پایانی متصل به شبکه به این معنا باز هستند که می‌توانند با زبان‌ها و ابزارهای مناسب برنامه‌نویسی شوند. در مقابل، گره‌های یک شبکه سنتی، مانند سوئیچ‌های ATM یا مسیریاب‌های P، سیستم‌های بسته و یکپارچه هستند که عملکردها و رابط‌های آنها از طریق فرآیندهای استانداردسازی (احتمالاً طولانی) تعیین می‌شوند. شبکه‌های فعال با اجازه دادن به شبکه برای انجام محاسبات سفارشی بر روی کل بسته‌ها، این سنت را زیر پا می‌گذارند.

نمونه‌هایی از شبکه‌های اکتیو عبارتند از:

• LANs (Local Area Networks) – شبکه های محلی
• WANs (Wide Area Networks) – شبکه های گسترده
• MANs (Metropolitan Area Networks) – شبکه های مناطق شهری

مفاهیم اصلی:

(الف) شبکه اکتیو با عملکرد ثابت

این شبکه‌ها کاربر را قادر می‌سازد تا عملکردی را که بر روی داده‌های او انجام می‌شود، از میان عملکرد ثابت روتر انتخاب کند و بنابراین فقط پردازش کاربر محور محدودی را ارائه می‌کند.

(ب) شبکه اکتیو با برنامه های تعبیه شده

هر بسته اکتیو شامل کل برنامه اکتیو است که روی داده های بسته انجام می شود.

(ج) شبکه اکتیو با قابلیت بارگذاری

منعطف ترین رویکرد، که کاربران خود را قادر می سازد تا برنامه های فعال خود را قبل از انتقال داده در گره های فعال آپلود کنند و سپس آنها را از طریق انتقال داده ها انجام دهند.

3- تجهیزات اکتیو شبکه

تجهیزات اکتیو شبکه پیوند بین اجزای مجزای شبکه LAN شرکت است. برای سازماندهی زیرساخت فناوری اطلاعات یک شرکت ضروری است و برای ارائه ترافیک اطلاعات کارآمد و ایمن و همچنین تقویت و تبدیل سیگنال ها طراحی شده است. اصطلاح “اکتیو” از اصول عملیات ناشی می شود، زیرا تمام دستگاه های این تجهیزات در شبکه الکتریکی کار می کنند. تجهیزات اکتیو شبکه شامل دستگاه های زیر است:

  • روترها؛
  • سوئیچ ها؛
  • سرورها؛
  • هاب ها؛
  • نقطه دسترسی Wi-Fi؛
  • آداپتورهای شبکه؛
  • تکرار کننده ها یا تکرارگرها؛
  • مبدل های رسانه ای؛
  • دوربین های IP و …

اکنون تقریباً تمام تجهیزات اکتیو شبکه دارای ویژگی های “هوشمند” هستند. انتقال اطلاعات از رایانه ها و دستگاه های تلفن همراه، جمع آوری و مرتب سازی آنها در بسته ها و همچنین توزیع آنها در کانال های موجود و حتی ایجاد کانال های ارتباطی اضافی را در صورت لزوم به طور مستقل فراهم می کنند. تجهیزات اکتیو شبکه نیز برای ایجاد تعادل بار هنگام ارسال و دریافت بسته ها طراحی شده اند. این به شما امکان می دهد تا به طور موثر از منابع موجود استفاده کنید و از تجهیزات در برابر خرابی محافظت کنید.

4- خدمات اکتیو شبکه

مهم ترین خدمات اکتیو شبکه

خدمات اکتیو شبکه، به مجموعه فعالیت‌هایی گفته می‌شود که برای تنظیم، پیکربندی و مدیریت تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری شبکه انجام می‌شود تا بهبود کارآیی، امنیت، قابلیت دسترسی و همچنین کاهش هزینه‌های اداری شبکه دست یافت.

این خدمات شامل نگهداری، نصب و راه‌اندازی تجهیزات شبکه، پیکربندی و مدیریت سیستم‌های عامل، نصب و تنظیم نرم افزارهای مدیریت شبکه و نظارت بر وضعیت سخت افزارهای شبکه و مانیتورینگ کارایی آن‌ها می‌شود.

در گروه فنی مهندسی آکسایا، با بهره‌گیری از تجربه و دانش فنی کارشناسان مجرب، خدمات اکتیو در شبکه به صورت جامع و کارآمد در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد. این شرکت با ارائه خدمات شبکه شامل مشاوره، پیکربندی، نصب، پشتیبانی و مدیریت شبکه، به مشتریان خود در کاهش هزینه‌ها، بهبود کارایی و امنیت شبکه کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: خدمات پسیو شبکه

در این بخش به بررسی چند مثال از خدمات اکتیو شبکه خواهیم پرداخت.

• اکتیو دایرکتوری (Active directory)

اکتیو دایرکتوری (AD) یک پایگاه داده و مجموعه ای از خدمات است که کاربران را با منابع شبکه ای که برای انجام کارشان نیاز دارند، متصل می کند.
پایگاه داده (یا دایرکتوری) حاوی اطلاعات مهمی در مورد محیط شما است، از جمله اینکه چه کاربران و رایانه هایی وجود دارند و چه کسانی مجاز به انجام چه کاری هستند. به عنوان مثال، پایگاه داده ممکن است 100 حساب کاربری را با جزئیاتی مانند عنوان شغلی، شماره تلفن و رمز عبور هر فرد فهرست کند. همچنین مجوزهای آنها را ضبط می کند.
خدمات بیشتر فعالیت هایی را که در محیط IT شما انجام می شود کنترل می کنند. به طور خاص، آنها معمولاً با بررسی شناسه کاربری و رمز عبوری که وارد می‌کنند، مطمئن می‌شوند که هر فرد همان چیزی است که ادعا می‌کند (تأیید هویت)، و به آنها اجازه می‌دهد فقط به داده‌هایی که مجاز به استفاده از آنها هستند دسترسی داشته باشند.

• مانیتورینگ اکتیو شبکه (Active Network Monitoring)

با تزریق ترافیک تست به یک شبکه و نظارت بر مسیری که ترافیک به مقصد مورد نظر طی می کند انجام می شود. مانیتورینگ اکتیو شبکه، همچنین به عنوان نظارت بر شبکه مصنوعی شناخته می شود، معمولاً از پینگ و نوعی ردیابی استفاده می کند، این ابزارها می توانند برای کارهای ساده ای مانند بررسی دسترسی به هاست (Host)، تعیین مسیرهای رسیدن به مقصد و اندازه گیری تأخیر شبکه بسیار مفید باشند.

مانیتورینگ اکتیو شبکه برای موارد زیر مفید است:

1. تعیین اینکه آیا یک سایت قابل دسترسی است یا خیر؟
2. کشف مسیر سرویس های واسطه مانند DNS و شبکه های تحویل محتوا (CDN)
3. اندازه گیری معیارهای اساسی عملکرد شبکه، مانند میزان تأخیر یک شبکه

مانیتورینگ اکتیو شبکه از لحاظ تاریخی بهترین راه برای ایجاد مسیر شبکه و معیارهای دسترسی اولیه برای برنامه‌ها و خدمات اینترنت بوده است. می توان آن را به طور مکرر در یک دوره طولانی برای شناسایی ناهنجاری ها مورد استفاده قرار داد.

• VoIP (صدا از طریق پروتکل اینترنت)

voice over Internet Protocol) VoIP) انتقال صدا و محتوای چند رسانه ای از طریق اتصال به اینترنت است VoIP. به کاربران این امکان را می دهد که از رایانه، تلفن هوشمند، سایر دستگاه های تلفن همراه، تلفن های VoIP ویژه و مرورگرهای دارای WebRTC تماس صوتی برقرار کنند. یک فناوری مفید هم برای مصرف کنندگان و هم برای مشاغل است، زیرا معمولاً دارای ویژگی های دیگری است که در سرویس های تلفن رایج یافت نمی شوند. این ویژگی ها می تواند شامل ضبط تماس، شناسه تماس گیرنده سفارشی و پست صوتی به ایمیل باشد. همچنین برای سازمان ها به عنوان راهی برای یکسان سازی ارتباطات مفید است.

این فرآیند مانند یک تلفن معمولی کار می کند، اما VoIP به جای سیم کشی یک شرکت تلفن از اتصال اینترنت استفاده می کند. یک سرویس VoIP صدای کاربر را از سیگنال های صوتی به داده های دیجیتال تبدیل می کند و سپس آن داده ها را از طریق اینترنت ارسال می کند. اگر کاربر دیگری از یک شماره تلفن معمولی تماس بگیرد، سیگنال قبل از اینکه به آن کاربر برسد، دوباره به سیگنال تلفن تبدیل می‌شود.

VoIP همچنین می تواند مسیریابی تماس های ورودی و خروجی را از طریق شبکه های تلفن موجود انجام دهد. با این حال، برخی از خدمات VoIP ممکن است فقط از طریق رایانه یا تلفن VoIP کار کنند.

• تنظیمات و پیکربندی سرورهای لینوکس و ویندوز:

سرورهای لینوکس و ویندوز دو مورد از محبوب ترین پلتفرم های میزبانی وب هستند. عملکرد، پشتیبانی و سایر ویژگی‌های آن‌ها متفاوت است. هنگام انتخاب بین سرور لینوکس و ویندوز، باید این نکات را در نظر داشته باشید که موارد استفاده ی شما از پلتفرمتان چیست چه هزینه ای را حاضر به پرداخت هستید و برای چه تخصصی از آن می خواهید استفاده کنید. انتخاب پلت فرم مناسب برای موفقیت بلند مدت کسب و کار شما بسیار مهم است. سرور لینوکس مبتنی بر هسته لینوکس است و یک سیستم عامل رایگان و منبع باز است. ویندوز سرور مایکروسافت در درجه اول یک مجموعه سیستم عامل سرور است. انتخاب بین این برندهای معروف می تواند چالش برانگیز باشد. به منظور

راهنمایی بیشتر به صورت مجزا به تعریف، مزایا و معایب هرکدام در ادامه خواهیم پرداخت:

آشنایی با سرور ویندوز

سرور ویندوز یک راه حل تجاری سرور است که توسط مایکروسافت توسعه یافته و بر روی سیستم عامل ویندوز اجرا می شود. مایکروسافت گزینه ای کاربرپسند و کم هزینه ارائه می دهد که قوی و قابل اعتماد است. به دلیل رابط کاربری، سرورهای مایکروسافت توسط اکثر تازه کارها ترجیح داده می شود. مایکروسافت پشتیبانی گسترده ای را برای پنج سال نگهداری ارائه می دهد. هر کدام یک تجربه رابط کاربری گرافیکی شیک و کاملاً کاربردی را ارائه می دهند. این ویژگی برای مدیرانی که دانش یا زمان لازم برای نگهداری ندارند مفید است.

برای استفاده از خدمات سرور ویندوز، هر کاربر باید لایسنس خریداری کند. اگر به دنبال استفاده از Microsoft Access، Microsoft SQL یا هر برنامه دیگری هستید، باید سرور ویندوز اولین گزینه شما باشد.

ویژگی های سرور ویندوز:

  • سرورهای ویندوز از رابط کاربری گرافیکی (GUI) برای انجام فعالیت ها استفاده می کنند.
  • در مقایسه با پلتفرم های دیگر، راه اندازی سرورهای ویندوز آسان تر و کاربرپسندتر است. آنها همچنین انواع کمک های تجاری و اجتماعی را ارائه می دهند.
  • سرورهای ویندوز یک گزینه جذاب برای سرگرمی و بازی هستند.
  • سرورهای ویندوز پشتیبانی جامع و مداوم از مشتری را ارائه می دهند.

مزایای سرورهای ویندوز:

نیاز به نگهداری کمتری دارد، پایداری تقویت شده، مدیریت آسان، سطح حمله کمتر

معایب سرورهای ویندوز:

ویندوز به دلیل داشتن رابط کاربری گرافیکی به منابع بیشتری نیاز دارد.
امنیت ویندوز به اندازه لینوکس قوی نیست. در نتیجه، سیستم عامل باید با استفاده از یک آنتی ویروس قدرتمند شخص ثالث در برابر بدافزارها، ویروس ها و سایر حملات سایبری محافظت شود.

آشنایی با سرور لینوکس

به دلیل هزینه کم، کد منبع باز و پشتیبانی قوی ، سرورهای لینوکس یک گزینه محبوب هستند. سرور لینوکس بیشتر با استفاده از خط فرمان کنترل می شود. هسته لینوکس پایه و اساس چندین توزیع است که هر کدام یک سیستم عامل قابل اعتماد، ایمن و سازگار را ارائه می دهند. این ویژگی ها سرورهای لینوکس را برای میزبانی سرویس های آنلاین، شبکه ها، سیستم ها و مدیریت پایگاه داده معروف می کند. برای تجزیه و تحلیل سرور ویندوز در مقابل سرور لینوکس نیازی به تحقیق گسترده ندارید.

هیچ هزینه ی مجوزی برای انتخاب این سرور وجود ندارد MySQL,، PHP، Python و Perl توسط سرورهای لینوکس پشتیبانی می شوند.

ویژگی های سرور لینوکس:

  • سرور لینوکس می تواند بسیاری از کاربران را پشتیبانی کند.
  • مجوز، رمزگذاری و احراز هویت – سه سطح معماری امنیتی را فراهم می کند.
  • می تواند چندین کار و نمونه را به طور همزمان مدیریت کند. گزینه چند وظیفه ای در این سرورها اهمیت آنها را از دیدگاه کاربر نهایی افزایش می دهد.
  • پشتیبانی بهبود یافته ای را برای نسخه های تازه پیاده سازی شده در سطح تعمیر و نگهداری ارائه می دهد.
  • یکی از ویژگی های اصلی سرورهای لینوکس قابلیت حمل است.

مزایای سرورهای لینوکس:

کارایی هزینه، تطبیق پذیری، افزایش امنیت، حریم خصوصی پیشرفته، سرعت افزایش یافته، ویژگی های قابل تنظیم، قابلیت استفاده

معایب سرورهای لینوکس:

  • در مقایسه با ویندوز ، استفاده از آن دشوار است.
  • کمک های فنی برای لینوکس از ویندوز پایین تر است.
  • لینوکس برای هیچ برنامه سرگرمی یا بازی پیشنهاد نمی شود. در مقایسه با ویندوز، سازگاری کمتری دارد.

• پیکربندی و تنظیم فایروال ها

فایروال نقشی حیاتی در امنیت شبکه ایفا می کند و باید به درستی پیکربندی شود تا سازمان ها از نشت داده ها و حملات سایبری محافظت شوند.
این کار با پیکربندی نام دامنه و آدرس های پروتکل اینترنت (IP) برای ایمن نگه داشتن فایروال امکان پذیر است.
پیکربندی مناسب فایروال ضروری است، زیرا ویژگی‌های پیش‌فرض ممکن است حداکثر محافظت را در برابر حملات سایبری ارائه نکنند.
پیکربندی نادرست فایروال می تواند منجر به دسترسی غیرمجاز مهاجمان به شبکه ها و منابع داخلی محافظت شده شود. در نتیجه مجرمان سایبری دائماً به دنبال شبکه هایی هستند که نرم افزار یا سرورهای قدیمی دارند و محافظت نمی شوند.

• خدمات بکاپ گیری و برگرداندن اطلاعات

رشد روزافزون قابلیت های تکنولوژیکی و گسترش کسب و کارها تاثیر زیادی بر مدیریت شبکه داشته است. شبکه‌هایی که کسب‌وکارها را راه‌اندازی می‌کنند، بزرگ‌تر از همیشه هستند و به شبکه‌ای پیچیده از سوییچ‌ها، روترها، سرورها و سایر دستگاه‌ها تبدیل می‌شوند. یک تیم عملیات فناوری اطلاعات با مهارت‌ها و ابزارهایی که در اختیار دارند، تضمین می‌کنند که شبکه به عملکرد روان ادامه می‌دهد. اما وقتی اینطور نیست چه اتفاقی می افتد؟ چه اتفاقی می‌افتد وقتی یک شبکه با یک قطع غیرمنتظره مواجه می‌شود و همه دستگاه‌ها آفلاین می‌شوند؟ به همین دلیل است که بکاپ گیری از شبکه حیاتی است. قطعی های مکرر می تواند معادل میلیون ها دلار ضرر باشد. به غیر از زیان مالی که کسب‌وکارها پس از قطع برق تجربه می‌کنند، در صورت کسب شهرت به خاطر قطعی‌های مکرر و طولانی مدت، به اعتبار و حسن نیت آن‌ها نزد سهامداران مختلف صدمه می‌زند.

• نصب و تنظیمات Wierless (شبکه های بی سیم)

ارتباط بی سیم، انتقال اطلاعات (ارتباط از راه دور) بین دو یا چند نقطه بدون استفاده از هادی الکتریکی، فیبر نوری یا سایر رسانه های هدایت شونده پیوسته برای انتقال است. رایج ترین فناوری های بی سیم از امواج رادیویی استفاده می کنند. با امواج رادیویی، فواصل مورد نظر می تواند کوتاه باشد، مانند چند متر برای بلوتوث یا تا میلیون ها کیلومتر برای ارتباطات رادیویی در اعماق فضا. این شامل انواع مختلفی از برنامه های کاربردی ثابت، سیار و قابل حمل، از جمله رادیوهای دو طرفه، تلفن های همراه، دستیارهای دیجیتال شخصی (PDA) و شبکه های بی سیم است. نمونه های دیگر از کاربردهای فناوری بی سیم رادیویی شامل واحدهای GPS، درب بازکن گاراژ، ماوس کامپیوتر بی سیم، صفحه کلید و هدست، هدفون، گیرنده های رادیویی، تلویزیون ماهواره ای، پخش تلویزیون و تلفن های بی سیم است.

• مجازی سازی شبکه

مجازی سازی شبکه (Network Virtualization) به جداکردن منابع شبکه اشاره دارد که به طور سنتی در سخت افزار به نرم افزار تحویل داده می شود NV. می‌تواند چندین شبکه فیزیکی را به یک شبکه مجازی مبتنی بر نرم‌افزار ترکیب کند، یا می‌تواند یک شبکه فیزیکی را به شبکه‌های مجازی مجزا و مستقل تقسیم کند.

نرم افزار مجازی سازی شبکه به مدیران شبکه اجازه می دهد تا ماشین های مجازی را در دامنه های مختلف بدون پیکربندی مجدد شبکه جابجا کنند. این نرم افزار یک پوشش شبکه ایجاد می کند که می تواند لایه های شبکه مجازی مجزا را بر روی همان بافت فیزیکی شبکه اجرا کند.

• خدمات CRM

مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) یک فناوری برای مدیریت تمام روابط و تعاملات شرکت شما با مشتریان شما است. هدف از ارائه ی این سرویس بهبود روابط تجاری برای رشد تجارت خود شماست. یک سیستم CRM به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با مشتریان در ارتباط باشند، فرآیندها را ساده‌سازی کنند و سودآوری را بهبود بخشند.

وقتی مردم در مورد CRM صحبت می کنند، معمولاً به یک سیستم CRM اشاره می کنند، ابزاری که به مدیریت تماس، مدیریت فروش، بهره وری نماینده و موارد دیگر کمک می کند. اکنون می توان از ابزارهای CRM برای مدیریت روابط با مشتری ، بازاریابی، فروش، تجارت دیجیتال و تعاملات خدمات مشتری استفاده کرد.

در رابطه با مدیریت ارتباط با مشتری CRM بیشتر بخوانید.

• نصب و تنظیمات روترهای میکروتیک

MikroTik یک شرکت سخت افزاری است که سخت افزار و نرم افزار شبکه از جمله مودم، سوئیچ شبکه و چند دستگاه سرور تولید می کند. اما پرچمدار این شرکت روترها هستند. با داشتن یک سیستم عامل منحصر به فرد RouterOS، مجموعه کاملی از بهترین ویژگی های کلاس را برای یک ISP ارائه می دهد.

همراه با سیستم عامل مبتنی بر لینوکس میکروتیک ها عملکردهای مختلفی مانند فایروال، VPN، پروکسی، QoS ،Hotspots، کنترل پهنای باند و موارد دیگر را بسته به مجوز به دست آمده ارائه می دهد.

• نصب و راه اندازی دوربین های امنیتی

• نصب و راه اندازی آنتی ویروس ها برروی تمامی سرورها

• طراحی و پیاده‌سازی شبکه وایرلس

• نصب و پیکربندی سیستم‌های امنیتی شبکه

• پشتیبانی و مدیریت شبکه

پشتیبانی و مدیریت شبکه، یکی از مهمترین خدمات اکتیو در شبکه است. در این بخش، کارشناسان فنی آکسایا با راه‌اندازی نرم افزارهای مدیریت شبکه، به مشتریان در مدیریت و پشتیبانی شبکه کمک می‌کنند.
در این مرحله، با استفاده از ابزارهای مدیریت شبکه، تمامی تجهیزات شبکه مانند روتر، سوئیچ، سرور و … نظارت شده و هرگونه خطا و نقص در شبکه شناسایی و رفع می‌شود.

5- معایب اکتیو شبکه

نقطه ضعف یک اکتیو شبکه این است که راه اندازی و نگهداری آن پیچیده است. اجزای اکتیو نیاز به برق دارند که به هزینه کلی شبکه می افزاید. علاوه بر این، اکتیو شبکه ها به دلیل تعداد مؤلفه‌های درگیر در برابر شکست آسیب‌پذیرتر هستند و داشتن یک برنامه پشتیبان قابل اعتماد را مهم می‌سازد. با وجود این معایب، یک شبکه فعال ابزار قدرتمندی است که اتصال قابل اعتماد و کارآمد را برای برنامه های مختلف فراهم می کند.

6- امنیت اکتیو شبکه

از آنجایی که شبکه‌های اکتیو بسیار انعطاف‌پذیرتر از پسیو هستند، تعداد مسائل ایمنی و امنیتی که باید مورد توجه قرار گیرند به شدت افزایش یافته است. در روترها و سوئیچ های امروزی، نرم افزار را فقط می توان توسط افراد مجاز با دسترسی فیزیکی یا از راه دور به عنصر شبکه نصب کرد.

7- راه اندازی خدمات اکتیو شبکه

ابتدا باید تمام تجهیزاتی را که برای اکتیو شبکه نیاز است فراهم کنید به منظور تهیه ی تجهیزات، شما می توانید با کارشناسان خبره در زمینه ی خدمات اکتیو شبکه مشاوره و بسته به نیاز شخصی یا سازمان خود تجهیزات را فراهم کنید.

پس از فراهم کردن تجهیزات با توجه به اولویت بندی باید نسبت به نصب و راه اندازی اقدام کنید به منظور جلوگیری از خطاها و تخریب هایی که از راه اندازی های اشتباه به بار می آیند در این زمینه نیز شما به مشاوره و کمک های کارشناسان خبره و با تجربه نیازمندید به این منظور می توانید با گروه فنی مهندسی آکسایا تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

جمع بندی:

در نتیجه، خدمات اکتیو در شبکه به عنوان یک پایه‌ی اساسی برای برقراری یک شبکه سالم و کارآمد، بسیار مهم می‌باشد. با توجه به این مهم، گروه فنی مهندسی آکسایا با کارشناسان با تخصص و تجربه در این زمینه، برای برقراری و مدیریت شبکه‌های مطمئن و پایدار در سازمان‌ها و شرکت‌ها، خدماتی چون طراحی، نصب و پیکربندی شبکه، مدیریت شبکه، مانیتورینگ و پشتیبانی فنی، مشاوره و آموزش و … را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

از جمله نقاط قوت گروه فنی مهندسی آکسایا، تجربه و تخصص آن‌ها در حوزه شبکه‌های بزرگ و پیچیده، استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا و رعایت استانداردهای بین‌المللی می‌باشد. همچنین با توجه به آموزش پایه‌ای و پیشرفته، کارشناسان آکسایا قادرند تا به سفارش مشتریان، به طور دقیق و مطمئن خدمات مورد نظر را ارائه دهند.

در کل، خدمات اکتیو در شبکه به عنوان یکی از بخش‌های مهم در زمینه شبکه و تکنولوژی اطلاعات، نیازمند تخصص و تجربه و همچنین رعایت استانداردهای بین‌المللی می‌باشد. گروه فنی مهندسی آکسایا با تخصص و تجربه در حوزه شبکه و تکنولوژی اطلاعات، می‌تواند به مشتریان خود خدمات مطمئن و با کیفیتی ارائه دهد و به برقراری شبکه‌های کامل و پایدار در سازمان‌ها و شرکت‌ها کمک کند.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر:

  • اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها
اینترنت اشیاء چیست؟ تاریخچه، کاربرد، مزایا و ویژگی ها

آوریل 27, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که به حسگرها، نرم افزارها و سایر فناوری ها مجهز شده اند. این اشیا که به اینترنت متصل هستند، می توانند داده های بلادرنگ [...]

  • استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب
استوریج های SAN و NAS و DAS: مقایسه، مزایا و معایب

آوریل 8, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: تصمیم گیری در مورد سیستم ذخیره سازی مناسب، می تواند یک تصمیم پیچیده باشد، زیرا باید هزینه ها، ظرفیت های ذخیره سازی مورد نیاز و الزامات مقیاس پذیری را متعادل کند. سه گزینه [...]

  • بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان
بهترین شیوه های ایمیل مارکتینگ حوزه پزشکی و درمان

آوریل 3, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: مراکز درمانی و گروه های تخصصی معمولاً تیم های بازاریابی اختصاصی برای کمک به رشد کسب و کار خود ندارند. بنابراین ایمیل مارکتینگ گزینه خوبی است  و درواقع یک سرمایه گذاری نسبتاً معقول [...]

  • فایروال چیست؟ انواع، ساختار، کاربرد و روش های تحویل
فایروال چیست؟ انواع، ساختار، کاربرد و روش های تحویل

مارس 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: فایروال یک دستگاه امنیت شبکه است که ترافیک ورودی و خروجی را بر اساس سیاست های امنیتی از پیش تعیین شده‌ی یک سازمان، نظارت و فیلتر می کند. در ساده ترین حالت، فایروال [...]